Press "Enter" to skip to content

Surpriză de proporții pentru Bursucu! S-a închinat când a văzut cine a intrat în emisiune, în direct de la mare

Surpriză de proporții pentru Bursucu, azi, la Teo Show!

Bursucu nu a știut o clipă cine sunt invitații care vor apărea în cadru în transmisiunea în direct de la mare. Colegul de emisiune al lui Teo Trandafir a rămas fără glas atunci când și-a văzut familia în fața camerelor de luat vederi!

Echipa emisiunii Teo Show i-a făcut o surpriză Bursucului. El nu a știut că cele două fetițe ale sale și iubita, Andreea, vor apărea în direct de la mare.

Bursucu s-a închinat și a jurat că nu a știut că micuța Anays, surioara ei mai mare și mămica lor, frumoasa lui iubită, vor fi în direct cu reporterul Adrian Velea.

Surpriză de proporții pentru Bursucu! S-a închinat când a văzut cine a intrat în direct de la mare

Anays va împlini săptămâna aceasta un anișor. Tot Bursucu a dezvăluit la Teo Show că fetița lui a fost în weekend la Neversea. „A mers la Neversea pentru că și anul trecut a fost. Atunci era în burtică”, a declarat el, vizibil emoționat.

Fiica Bursucului, Anays Maria, a făcut deja primii ei pași. „Merge ca mine după o noapte în club”, a glumit Bursucu. „Acum, după ce le-am văzut, mi s-a făcut și mai dor de ele”, a încheiat colegul de emisiune al lui Teo Trandafir.

Loading...

Comments are closed.