Nu i-a venit să creadă când a intrat ieri, pe edu.ro, și a văzut rezultele. Ce notă a luat fratele lui Mihai Bendeac la BAC

Fratele lui Mihai Bendeac a trecut, cu brio, peste examenul de maturitate. Andrei a obținut note foarte mari, spre mândria familiei sale.

La sfârșitul lunii mai, fratele lui Mihai Bendeac a avut cursul festiv, la sfârșitul liceului. Bineînțeles, actorul a fost nelipsit de la cursul festiv și a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare alături de Andrei. Fratele mai mic al lui Mihai Bendeac a trecut, cu brio, peste examenul de Bacalaureat cu media 9.85, notele fiind 9,75 la Limba și literatură română, 10 la istorie și 9.8 la Logică.

Mihai Bendeac va deveni tătic

În urmă cu trei luni, revederea juraților în noul sezon iUmor a venit cu o veste care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. În timp ce se puneau la punct cu noutățile din viața fiecăruia, Mihai Bendeac și-a anunțat colegii că, de curând, a aflat că va avea un copil. Vestea i-a uimit pe unii, în timp ce alții au mărturisit că le vine greu să creadă.

Citeste si articolul   Cine este machedonul miliardar despre care se spune că se iubește cu Simona Halep. N-a lipsit de la niciun antrenament la Wimbledon

”Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic…”, a remarcat Delia, în timp ce Cheloo, Dan Badea și Șerban Copoț au mărturisit că au ceva îndoieli.

”Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu”, a spus Mihai Bendeac încercând să încheie situația.

Cât despre femeia care îl va face pentru prima oară tătic pe Mihai Bendeac nu se știu foarte multe lucruri, doar că este studentă.

Nu este din București, dar locuiește în București pentru că este studentă! Fiecare va fi la casa lui! Nu am gând de însurătoare, în niciun caz! O ză vizitez copilul în weekend-uri și așa mai departe! (…) E fată, o s-o cheme Letiția! Discuția asta mă impresionează!”, a spus apoi Bendeac.

Citeste si articolul   Vladimir Găitan: «Simt că sfârşitul îmi e aproape». De 30 de ani se luptă cu o boală grea