Mariana Cojocaru până la Sfântul Ilie! Incepe o perioadă de foc până pe 20 iulie! Mare grijă – previziuni complete

Astrologul Mariana Cojocaru ne spune ce se intampla cu zodiile pana pe data de 20 iulie.

Iata care sunt principalele perviziuni pentru zodii

Berbec-

Soarele își face bagajele și se pregătește să intre în Leu, zodie de foc. Nu e musai un semn de compatibilitate cu zodiile de foc. Avem Stellium în Rac format din Mercur Retrograd și Soare, Venus și Axa Karmică. Pot ieși dispute și dacă sunteți în vacanță. V-ați întrebat de ce apar tensiuni așa? Diferă problemele în funcție de destinul personal. Cu astrograma personală pot să dezamorsez bomba.

Taur-

Venus este într-un Stellium și se simte foarte încorsetat. E perioada Post-Eclipsă, deci rănile se vor vindicate. Până nu o să înțelegeți cât de importantă este consilierea mea, nu va începe procesul de vindecare. De aceea am lansat colecții personale cu talismane, încărcate de mine personal. Mercur Retrograd în rezonanță cu Soarele din Rac și opoziție cu Pluton Retrograd și Saturn vă dau dureri de cap.

Gemeni-

Dacă la Taur sunt aspectele menționate anterior, la voi Mercur Retrograd vă poate da mari dureri de cap(la propriu și la figurat). Nu ați înțeles ce înseamnă aspectele karmice de pe harta natală? Nu e târziu să vă descifrez misterele de destin personal, ca să nu vă blocați întreg viitorul. Cum sunteți curioși să citiți, vă spun că e bine să vedeți ce am scris pe kfetele.ro, ca să confirmați toate previziunile mele.

Rac-

Sunt mai multe bariere care se vor ridicate și este nevoie de sfatul meu, în planul vostru personal. Risc crescut de divorț, separare, pierdere de persoane dragi. Sunt înscrise și probleme de sănătate la voi sau la cei dragi vouă, ce au rădăcini karmice (genetice), ce trebuiesc înțelese și cunoscute cu lux de amănunte, să nu suferiți!

Leu-

Soarele se pregătește să intre în domiciliu. Știți ce important este să vă faceți cadou de ziua voastră o astrogramă personală?! Acolo văd cum vă va merge în anul ce urmează. Așa văd și analizez problemele, acolo văd căile și vă deschid ușa către viitor. Nu vă doriți un viitor mai bun, de lumină?!? E plin de planete retrograde ce vă încurcă:Mercur Rx, Pluton Rx, Saturn Rx, Neptun Rx, Jupiter Rx

Fecioara-

Din labirintul existențial nu se iese prea ușor. Numai eu pot să vă arăt calea, să vă ridic bariera și să vă îndrum ce cărare corectă să alegeți. Să citiți tot ce am scris la acest horoscop și la cele anterioare, pentru a vă stinge setea de cunoastere și de a vă potoli curiozitățile(Mercur, acum Retrograd-patronul vostru astral și al Gemenilor). Cariera și viața personală au nevoie de confirmări/alegeri.

Balanța-

Jupiter este Retrograd în Săgetător, iar Venus este conjunct cu Soarele și Karma în Rac(aspect tensionat de cuadratură). Cum Venus este într-o poziție delicată, clar căutați o cale de echilibrare personală(o văd doar pe harta natală, nu pe aceasta ultra-generală). Vă întrebați de ce acum sunt atâtea aspecte astrale retrograde? Kiron Rx, Neptun Rx, Mercur Rx, Saturn Rx, Pluton Rx, Jupiter Rx.

Scorpion-

Să Știți că fac întotdeauna distincție între Spiritele Superioare și cele inferioare. Sunt compatibilități belicoase la cei care au Lilith lângă Soare, pe cuspidă, sau în anumite zodii(vecine-cvintil=aspect nefast; zodii de apă-chiar de le consideră compatibile).Eu mi-am visat Mama în Alb, cu Aură de Înger. Spiritele Superioare primesc mesaje adevărate în vis, pe care spiritele inferioare nu le văd.

Pentru celelalte zodii AICI

Loading...