Press "Enter" to skip to content

Înjurături ca la ușa cortului. Brigitte l-a umilit pe Pastramă pe o plajă din Mamaia: „Tâmpitule, ai…”

Brigitte și Florin Pastramă au fost protagoniștii unor momente tensionate pe litoralul românesc. Fosta doamnă Năstase și-a umilit soțul pe plajă, în văzul tuturor, scrie cancan.ro

Weekendul trecut, proaspăt însurățeii au ales să se relaxeze pe o plajă de lux din Mamaia, acolo unde, potrivit surselor noastre, cei doi au trecut și prin clipe mai agitate.

De la ce ar fi pornit disputa

La scurt timp după ce au ajuns pe plajă, spiritele s-ar fi încins între Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă. La un moment dat, după ce Florin ar fi uitat deschis portbagajul bolidului de lux pe care îl deține soția sa, între cei doi s-ar fi iscat o dispută. Imediat ce a realizat că soțul ei a lăsat mașina deschisă, Brigitte Sfăt s-ar fi dezlănțuit. Potrivit martorilor, fosta doamnă Năstase l-ar fi făcut cu ou și cu oțet pe proaspătul ei soț.

”Florin a uitat portbajul deschis. Imediat ce Brigitte a sesizat acest lucru s-a năpustit asupra lui: «Tâmpitule, ai lăsat mașina deschisă». L-a înjurat ca la ușa cortului. Toată plaja s-a uitat la cearta lor. Pur și simplu l-a umilit în văzul tuturor”, a povestit un martor ocular.

Brigitte și Florin Pastramă se vor cununa religios luna viitoare

Luna viitoare, proaspăta doamnă Pastramă se va căsători religios cu Florin și vor face o nuntă în stil american. Între timp, afaceristul imobiliar s-a mutat în vila de lux a lui Brigitte, devenind astfel stăpân și pe restul proprietăților deținute de brunetă și care ar valora un milion de euro.

Și-au început povestea de iubire la “Ferma”

Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, în februarie, după ce s-au întâlnit cele două tabere ale show-ului, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. De altfel, Brigitte și Florin s-au logodit în timp ce erau încă în competiția de la Pro TV. Cei doi și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, Caraş-Severin.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori. Născută pe 7 februarie 1977, ea a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă.

Comments are closed.