Press "Enter" to skip to content

Fiica actritei Edith Gonzalez, Constanza, primeste o noua lovitura dupa ce mama ei s-a stins

Edith Gonzalez s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani și a lăsat în urmă o familie frumoasă, care, din nefericire, și după dispariția actriței se va confrunta cu cancerul. Asta deoarece tatăl vitreg al Constanzei, Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith Gonzalez de ieri, suferă de maladia care face tot mai multe victime.

Soțul lui Edith Gonzalez are și el cancer. Prima soție a acestuia a murit tot din cauza aceleiași boli

Lorenzo s-a căsătorit cu Edith în anul 2010 și, din păcate, și acesta are cancer. Mai mult de atât, prima soție a lui Lorenzo a murit tot de cancer. Edith a fost cea care a dezvăluit acest episod dureros din viața lui Lorenzo în urmă cu mai mulți ani pentru varianta mexicană a revistei Hello!. Constanza se intelege foarte bine cu tatal vitreg si vestea a lovit-o din plin.

Soția lui Lorenzo murise în anul 2009, iar de atunci Edith a fost aproape de acesta, făcându-l să treacă peste marele necaz. Acum, bărbatul trece prin a doua despărțire, căci Edith a fost răpusă de aceeași boală a primei sale soții. Lorenzo Lazo Margain este un economist în vârstă de 64 de ani din Mexic.

Castañeda (Televisa) nu a dat detalii despre ce fel de cancer are Lazo

María Patricia Castañeda, coordonatoarea generală a trustului Televisa, mare producător de seriale și telenovele de succes, același care a creat fenomenul Salome, a dezvăluit ieri, în ziua anunțului morții lui Edith, că și soțul acesteia are cancer, însă nu se cunosc mai multe detalii despre boala de care suferă afaceristul.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în anul 2016, iar în 2017 vedeta anunțase că se recuperează, căci afecțiunea era ținută sub control. A revenit pe scena teatrului după ce s-a făcut mai bine și a fost cooptată în emisiunea Bravo, ai stil, varianta mexicană. Deși părea că dă semne de revenire, boala a recidivat și a devenit mai agresivă, starea ei de sănătate înrăutățindu-se brusc.

Comments are closed.