Imagini dureroase de la înmormântarea lui Edith Gonzalez. Mama celebrei actrițe, la un pas de leșin, lângă sicriul fiicei sale.

Edith Gonzalez a fost înmormântată vineri. La evenimentul trist au luat parte mai mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, printre care soţul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza, dar şi mama vedetei, Ofelia Fuentes.

Pentru că Edith Gonzalez a fost extrem de apreciată pe scenă și în toate telenovelele în care a jucat, nu putea să plece din această lume decât…de pe scenă! Așa se face că pentru funeraliile vedetei s-a organizat o scenă plină cu flori și coroane din trandafiri albi, dar și multe tablouri cu regretata Edith Gonzalez.

Mama actriței a fost la un pas de leșin lângă sicriul fiicei sale și, cu ultimele puteri, a oferit un interviu în care a ținut să mulțumeascp publicului din Mexic pentru tot ceea ce a făcut pentru fiica ei, în tot acest timp.

“Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu”, a spus mama lui Edith Gonzalez.

Citeste si articolul :   Andreea Bălan, veşti de pe patul de spital. Ultimele informații despre operație, cum se simte cântăreaţa