A tras in sfarsit lozul castigator! Adrian Brancoveanu este primul barbat din viata Andreei Marin cu care poate face asta aproape in fiecare zi

Pasionata de dans, Andreea Marin tanjeste dupa petrecerile de care avea parte in adolescenta, unde oamenii se distrau mai mult si puneau mai putin accentul pe imagine. Din fericire pentru ea, noul iubit este pe aceeasi lungime de unda, iar cei doi danseaza impreuna de cate ori au ocazia.

Nu mai este pentru nimeni un secret ca printre marile pasiuni ale Andreei Marin se numara dansul. Din pacate insa, nu se ivesc prea multe ocazii in care ea sa se lase purtata de muzica. Prezenta la petrecerea anuala organizata de revista Elle pentru a premia bloggerii din Romania, fosta zana a surprizelor ne-a marturisit ca, in tineretea ei, oamenii intelegeau altfel distractiile.

“Erau mai distractive petrecerile si asta pentru ca oamenii nu puneau atat de mult pret pe imagine, pe ceea ce arata, pe ceea ce spun cei din jur. Puneau pret pe suflet, pe legaturile cu ceilalti oameni, legaturile erau reale, erau de la suflet la suflet. Oamenii tastau mai putin si transmiteau in mod direct mult mai mult. Cred ca e mult mai multa conventie in ceea ce se intampla azi fata de ceea ce se intampla in trecut. Imi amintesc, de exemplu, de petrecerile pe care le dadeau parintii nostri si de muzica anilor aceia. Petrecerile la iarba verde, cum spuneam noi, de parca iarba putea sa fie si altfel. Era tare frumos”, a rememorat Andreea.

Citeste si articolul :   Cristi Borcea, internat în stare gravă! Medicii de la Spitalul Floreasca sunt rezervați

Dragostea pentru dans e insa mai puternica decat conventiile si Andreea nu asteapta sa apara petrecerile la care sa poata dansa, putine de le numeri pe degete, ci danseaza ori de cate ori simte nevoia, chiar si acasa, cu iubitul ei, Adrian Brancoveanu. “Da, dansez, mai am timp sa mai si dansez si am si un partener pentru asta”, ne-a marturisit ea.