Press "Enter" to skip to content

Mihai Voropchievici: Horoscop COMPLET pana la TOAMNA. Multe zodii vor trebui sa schimbe macazul, vin vremuri grele in VARA asta

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru această vară. Ne spune că vom avea parte de mult neprevăzut.

HOROSCOP Berbec

– Dragoste: sunt destule probleme care trebuiesc acum rezolvate. Trebuie să ai răbdare și să le tratezi pas cu pas. Carieră: La carieră să nu se grăbească, va fi o evoluție lentă. Se ajunge acolo unde își doresc ei, dar nu când își doresc. Trebuie să aștepte. Sănătate: Fac un consum enorm de energie. Revigorarea va veni la începutul lui septembrie. Bani: Trebuie să controleze bine portofelul.

​​​​​​​HOROSCOP Taur

– Dragoste: se amână spre toamnă până se va elibera de toate obligațiile. Au fost sufocați în ultima perioadă și au nevoie de liniște și libertate. Carieră: posibile ascensiuni dar și căderi spectaculoase. Dacă se grăbesc vor avea de pierdut.

Sănătate: sunt rezistenți, dar au nevoie de pauze. Bani: finanțele depind de evoluția profesională.

​​​​​​​HOROSCOP Gemeni

– Dragoste: sunt în căutarea dragostei. Încearcă să se armonizeze în cuplu. Carieră: tentația de a munci puțin și a câștiga mai mult. Sunt aerieni și refuză să coabare cu picioarele pe pământ. Sănătate: uzare prematură a energiilor active. Trebuie să meargă la medic mai des. Nu trebuie să neglijeze problemele de sănătate. Bani: până în august cheltuie foarte mult.

​​​​​​​HOROSCOP Rac

– Dragoste: vor mai multă afecțiune din partea partenerului. Sunt puși pe agățat. Carieră: e bună cu puțin respiro. Nu trebuie să muncească așa mult. Sănătate: consum nervos exagerat, va duce la o uzură generală. Trebuie să se stăpnească. Bani: fac bilanțul. Văd cât au cheltuit. Se întind mai mult decât le e plapuma.

​​​​​​​HOROSCOP Leu

– Dragoste: e o vară de foc. Se pot naște relații necunoscute, care sunt binevenite. Nu trebuie să vă nemulțumiți partenerul și nu trebuie să îl neglijați. Carieră: bună, eforturile fără o bună organizare vă pot face haotic. Sănătate: e singura sursă care poate să îi îngrijoreze. Vor fi epuizați. Atenție la consumul de energie. Bani: situația e haotică. Nu trebuie să cheltuiască mult.

​​​​​​​HOROSCOP Fecioară

– Dragoste: complică existența. Nu au parte de dragoste. Țin partenerii la distanță și trăiesc cu amintiri. Trebuie să încerce să trăiască în prezent. Carieră: vor căuta variante să își facă munca mai ușoară. Sănătate: toate lunile de vară vor veni pe latură de sănătate cu încărcătură negativă. La primul semn, trebuie să meargă la control medical. Bani: e o perioadă în care nu trebuie să nu se bazeze pe noroc.

​​​​​​​HOROSCOP Balanță

– Dragoste: stabilitate în cuplu. Problemele apar din prea multă dragoste, sau din prea puțină. Carieră: nu vin schimbări la locul de muncă, dar vin oportunități benefice, prin intermediul unor persoane mai sus puse. Sănătate: trebuie să bea lichide mai multe și să mănânce fructe. Bani: mai apar oportunități de la alții. Nu trebuie să mai risipească bani.

​​​​​​​HOROSCOP Scorpion

– Dragoste: instabilitate în unele relații importante. S-ar putea ca multe persoane din jurul lor să devină obraznici și să ceară mai mult din partea lor. Carieră: e o lungă perioadă de schimbări. Se așează apele. Sănătate: trebuie să meargă la recupereare, la sală și trebuie să aibă o alimentație fără mâncăruri grele. Bani: sunt trazacții. Nu există un declin financiar.

​​​​​​​HOROSCOP Săgetător

– Dragoste: relația cu cei dragi e prioritară. Afecțiunea e la cote maximă. Vor auzi ”te iubesc” sincer. Carieră: sunt experiențe pe plan profesional, au mici dispute cu colegii. Vor munci în plus. Sănătate: o schimbare profundă de atitudine. Nu trebuie să se îngrașă. Bani: posibil pierderi provocate prin neglijență. Nu cheltuiți mult.

​​​​​​​HOROSCOP Capricorn

– Dragoste: deciziile luate în relația de cuplu sunt bune. Trebuie să facă o nebunie. Carieră: caută un job unde sunt plătiți mai bine, dar nu cu muncă mai multă. Sănătatea: o stricați și doar voi puteți schimba ceva. Consumul nervos e fantastic de mare. Bani: drămuiesc banii altora. Trebuie să își vadă de ce are el.

​​​​​​​HOROSCOP Vărsător

– Dragoste: își aduc în dragoste un șir de probleme. Știu să își distrugă armonia. E plin de neprevăzut. E o perioadă de însingurare. Carieră: multe oportunități de schimbare, apar joburi noi sau avansare. Sănătate: e o perioadă dificilă în perioada asta. Trebuie să se ducă la consult medical. Bani: ritmul încasărilor e lent. Nu cheltuiți mult.

​​​​​​​HOROSCOP Pești

– Dragoste: au o perioadă în care se detașează de dragoste. Preferă să stea departe. Trebuie să mai spună și lucruri frumose partenerului. Carieră: trebuie să rezolve problemele din primăvară. Trebuie să lucrezi cu atenție. Sănătate: e un ritm diferit de refacere. Necesită odihnă și leneveală. Bani: sunt bani. Este un ritm constant.

loading...

Comments are closed.