Horoscop special: Cum influenteaza fiecare zodie Luna Plina in Sagetator de luni, 17 iunie

Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. Luna este cea care ne ghideaza in fiecare moment, ea este profund conectata la viata noastra pamanteasca si este un traducator cosmic, un animator, un ordonator al influentelor planetare si celeste.

Acum, Luna Plina are loc loc luni 17 iunie

Este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le traduc pentru noi, pamantenii. Pentru “traducerea astrala“ a informatiilor primite, Luna in Sagetator are in plic si multe informatii de la Jupiter retrograd in Sagetator, un simbol al dreptatii naturale puse in practica de propriile noastre actiuni.

Putem cauta adesea tapi ispasitori pentru durerile noastre dar Jupiter retrograd prin vocea Lunii pline in Sagetator ne spune ca a venit timpul sa reflectam mai mult la povestea noastra, la actiunile si responsabilitatile personale, la modul in care abuzam de libertatea noastra, de adevar, la promisiunile incalcate, la visele vandute, la exagerarile noastre.

Luna Plină în Săgetător și efectele asupra celor 12 zodii

Berbecii au șansa de a-și îmbogăți cunoștiințele și se vor înscrie în tot felul de programe ori vor participa la anumite cursuri care îi vor ajuta să se redreseze profesional. Au parte de o perioadă excelentă.

Taurii se lovesc de tot felul de situații complicate în sectorul financiar, dar nu trebuie să dispere. Persoana iubită și apropiații le vor face toate poftele, deci se poate spune că sunt răsfățații perioadei următoare.

Gemenii au parte de dificultăți în sfera relațională. Unele lucruri trebuie rezolvate punctual, iar acești nativi nu fac altceva decât să dea buzna cu o mie de soluții pentru o mie de probleme, deodată. Tactica trebuie schimbată.

Racii au nevoie de mai multă atenție și pe fondul stresului și a lipsurilor din viața sentimentală, lucrurile se vor complica nițel pentru acești nativi de apă.

Leii sunt trimiși în tot felul de întâlniri importante pentru statutul lor social și primesc o sarcină extrem de importantă. Vor avea parte de surprize mari din punct de vedere profesional.

Fecioarele văd în sfârșit luminița de la capătul tunelului și depășesc problemele financiare care le-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Au perspective pozitive.

Balanțele au în față noi oportunități de negociere a contractului de muncă. Luni e o zi bună pentru a cere o mărire salarială.

Scorpionii au și ei parte de schimbări pe axa finanțelor. Lucrurile evoluează pozitiv pentru acești nativi din 17 iunie.

Săgetătorii sunt puși pe harță și nu vor să renunțe la anumite idei care sunt toxice. Trebuie să se detașeze de tot.

Capricornii vor înregistra progrese remarcabile și vor avea parte în continuare de sprijin din partea oamenilor care contează cu adevărat pentru ei.

Vărsătorii au o perioadă benefică pentru a-și îndeplini anumite vise. Își pot transforma hobby-ul în carieră.

Peștii se fac ușor remarcați printre ceilalți și sunt pregătiți pentru a-și asuma anumite roluri noi în societate.

 

Loading...