Press "Enter" to skip to content

Edith Gonzalez a parasit lumea noastra: Celebra actrita a fost înmormântată. Discursul ţinut de mama ei VIDEO

Edith Gonzalez, una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele din lume, care a murit la vârsta de 54 de ani în urma unui cancer ovarian, a fost înmormântată.

Regretata Edith Gonzalez, care a murit pe 13 iunie, la vârsta de 54 de ani, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian, a fost înmormântată vineri, 14 iunie, în cadrul unei ceremonii private în Mexic, scrie Et Online.

La funerariile iubitei actriţe de telenovele au participat mai mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, printre care soţul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza (14 ani), dar şi mama vedetei, Ofelia Fuentes.

Pe scena plină de flori albe şi fotografii cu Gonzalez, mama acesteia a spus câteva cuvinte, printre lacrimi: „Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu“.

Două membre ale trupei Pandora, Isabel Lascurian şi Myte Lascurian, au urcat pe scenă pentru a cânta „Si Nos Dejan“, cu un mariachi. Clasica piesă, scrisă de Jose Alfredo Jimenez Sandoval, se traduce „Dacă ei ne părăsesc“.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Esto es para ti, #EdithGonzález, de tus amigas, #Pandora, „Si nos dejan”.

O postare distribuită de Revista TVNotas Oficial (@revistatvnotas) pe

Şi fanii i-au adus un tribut regretatei actriţe pe scena Teatrului Jorge Negrete. La ceremonie au mai fost prezenţi colegi de breaslă precum Andrea Noli, Mauricio Islas, Sherlyn, Yadhira Carillo, Juan Osorio, Fernando Carrillo, Maribel Guardia, şi Vanessa Claudio.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.

Edith Gonzáles era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 14 ani, dintr-o relaţie anterioară.

Edith Gonzalez şi-a început cariera încă din copilărie, ea debutând în telelnovele la vârsta de doar 4 ani, cu rolul din „Cosa juzgada“. A cunoscut succesul la 13 ani, cu apariţia din „Los ricos tambien lloran/Şi bogaţii plâng“, iar cariera ei a explodat de-a dreptul în 1993 odată cu rolul din „Corazon salvaje/Inimă salbatică“, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo.

Au urmat apoi rolurile din „Aventurera“ (1998), „Dragostea învinge“, „Salome“ (2001), „Pădurea blestemată“ (2004). A mai jucat, apoi, în filmul „Deseo“ (2008) şi în telenovelele „Dona Barbara“ (2008) şi „Cameleones“ (2009).

Comments are closed.