Horoscop Urania 15-21 iunie 2019. Luna Plină în Săgetător aduce schimbări. Zodiile care vor avea o săptămâna de vis

La 17 iunie 2019, vom avea o Luna plina in Sagetator, o Luna plina roz, capsunie cum a fost denumita de astrologi. Evenimentul este cu atat mai important cu cat are loc intr-o perioada in care Jupiter este si el “plin” si foarte aproape de pamant. Pe 17 iunie, vei avea ce vedea pe cer. Luna si Jupiter vor straluci, Mercur face conjuctie cu Marte si opozitie cu Pluto. Dar vei resimti si efectele acestor miscari planetare. Daca Marte, Mercur si Pluto vor activa instinctele sinelui superior, combinatia cu Luna plina va face credintele si mai puternice, fanatice chiar, mai ales daca ai tendinta de a fi impulsiv.

BERBEC

Tranzitul indică un moment de conștientizare a acestei nevoi la nivelul mentalității și afirmării de sine. Contradicții între ceea ce au de învățat și realitatea cu care se confruntă; disponibilitate pentru deplasări și călătorii. În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, în sectorul evoluției prin cunoaștere, care poate să se asocieze cu un eveniment oficial (concurs, interviu).

Dialogurile sunt (destul de) bine susținute doar că, în acest răstimp, există tendința de exagerare, de afirmare orgolioasă ori de neînțelegere subtilă a momentului și asta nu va fi de partea lor. Risc de erori în comunicare nativilor cu oamenii și instituțiile din afara granițelor țări ori de neconcordanțe pe fondul unor călătorii, excursii, deplasări ce presupun schimbarea mai multor mijoace de transport.

TAUR

În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, care va accentua diferența între corect, adevărat, normal, moral și speculație sau derapaje ori abuz. Tendința generală, a persoanelor concentrate pe ideea de câștig cu orice preț, de a survola niște norme și principii morale, juridice, economice, pe ideea că „banii nu au miros”. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, sectorul comunicare se arată a fi crispat și blocat de neînțelegeri, din cauza lipsei informațiilor-cheie, a corespondenței mentale sau spirituale. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, situații cu valoare și semnificație modestă care pot tulbura echilibrul sau deciziile nativilor.

Nu sacrificați niște principii sau proiecte majore de viață pentru o oportunitate modestă, de moment și fără viitor.

GEMENI

Risc de a da o interpretare eronată faptelor sau cuvintelor din neatenția la detalii și din superficialitate. Tendinţa de a recurge la speculații și soluții facile pentru a rezolva o dispute, dar și posibilitate de a afla, în timp util, informații importante despre subiectul în discuție, care îi obligă să se adapteze din mers și să schimbe tactica, argumentele, discursul sau comportamentul în funcție de natura acelor revelații. Situație „alunecoasă” la nivelul relațiilor interumane conjugale, asociative sau contractuale.

RAC

Dificultățile momentului, sporite de Luna Plină în Săgetător din 17 iunie, vor veni de la variantele asupra cărora nativul nu se poate decide: opinii superficiale, informații perimate, inexacte, dialog ambiguu între pacient și medic sau cu un reprezentant al instituţiilor de resort.

Atenție la ceea ce se ”aprinde” ca flacără a speranței, a dorinței sau a unui ideal în sufletul și în mintea persoanelor născute în această zodie și care, pentru două săptămâni de acum încolo, le vor indica gesturile necesare pentru a le pune în practică aceste inițiative necesare destinului lor.

LEU

Consultări cu prietenii, care le pot da soluții fanteziste, rupte de realitate. Șansa de a identifica soluțiile necesare pentru a-și pune în aplicare planul de viață. Realizarea lui nu se va petrece nici atât de repede și nici în aceste zile, dar acum se va pune problema lui în funcție și de evoluția evenimentelor care țin de avantajele materiale: donații, ajutoare, susținere financiare și, la limită, moșteniri, cote părți dintr-un patrimoniu partajat. Leii este bine să analizeze cu calm și luciditate, fără să se entuziasmeze prea ușor și fără să abandoneze proiectul zicând că rezolvarea lui e complicată și de lungă durată.

FECIOARA

Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, Fecioarele nu vor avea disponibilitatea și nici puterea de a se preface sau de a depăși cu seninătate tensiunile dintre acești nativi și unii prieteni. În plus, în casa relațiilor de prietenie, din 21 iunie își va începe tranzitul Soarele, care va rămâne în zodia Racului până pe 23 iulie, ceea nu va constitui un factor astral eliberator, dimpotrivă, va consolida, prin experiențe și concluzii noi de viață, întreaga lor atitudine față de cei apropiați și de proiectele pe care le susțin. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, situații inedite la locul de muncă. Discrete și trecătoare stări organice care indică o tulburare de natură cardio-vasculară, nervoasă sau circulatorie.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.

Loading...