Horoscop de Rusalii, 16 iunie 2019. Influențe astrale puternice. Zodiile trec prin schimbari majore

Rusaliile pică pe 16 și 17 iunie 2019, respectiv duminică și luni. În a doua zi de Rusalii se perfectează evenimentul astral de Lună plină în Săgetător, care înseamnă provocări mari pentru zodii. Află ce anunță horoscopul de Rusalii pentru zodia ta.

Horoscop de Rusalii – Berbec

Luna Plină de luni poate însemna debutul unei perioade în care te concentrezi mai mult pe îmbogățirea studiilor sau pe mobilități în străinătate. Se prefigurează un timp în care te înscrii la cursuri de perfecționare continuă, să călătorești la mare depărtare de casă sau peste hotare în interes de serviciu sau să te perfecționezi alături de somități în domeniul tău de activitate. Este o nouă etapă de viață pentru tine

Horoscop de Rusalii – Taur

Luna Plină de luni ar putea face ca relația ta cu banii să devină mai complicată decât credeai. Nu reușești să-ți gestionezi bugetul așa cum se cuvine, fapt care te expune riscului de a încasa unele lovituri pe plan financiar care se prefigurează a fi destul de serioase. Ai mare grijă la ce și cât cheltui și evită împrumuturile de orice fel.

Horoscop de Rusalii – Gemeni

Luna Plină de luni poate crea mari provocări în ceea ce privește capacitatea ta de a lega relații durabile cu clienți, colaboratori și parteneri de afaceri. S-ar putea să vezi mai greu oportunitățile care vin la pachet cu diferențele voastre de viziune. Caută să faci în așa fel încât să le redescoperi și să te concentrezi pe maximizarea oricăror beneficii pe care le poți scoate. Tu poți să scoți bani și din piatră seacă, ai capacitatea asta!

Horoscop de Rusalii – Rac

Luna Plină de luni, afectează latura profesională. În zilele care urmează, te poți confrunta cu un deficit acut de atenție sau calitatea muncii tale poate suferi de pe urma faptului că nu cunoști toate aspectele problemei sau ai fost prost informat(ă) deliberat, fapt care lucrează în avantajul concurenților neloiali. Atenție la dușmanii ascunși, care stau la pândă și vor să îți compromită imaginea publică.

Horoscop de Rusalii – Leu

Apar vești bune din partea conducerii sau ca urmare a unei delegații care și-a atins scopul ori a obtinerii unei certificări, se întrevede luminița de la capătul tunelului profesional. Nu te entuziasma prea tare pentru că au mai ramas bătălii de purtat cu colegii de serviciu conservatori sau cu unele tehnici ori echipamente vechi care te limitează. Nu e totul așa de roz precum crezi, vei avea multe obsetacole de înfruntat.

Horoscop de Rusalii – Fecioară

Luna Plină de luni cade pe axa responsabilităților care le înglobează atât pe cele familiale, cât și pe cele profesionale. Cresc șansele de a resimți influența acestei lunații dacă activezi într-o afacere de familie ori dacă printre colegii de muncă se numără și cei dragi. Ai fler și-ți merge mintea și acum ai ocazia de a scoate nasul din hârtii și de a le arăta tuturor cât de capabil(ă) ești. Poți obține beneficii salariale atractive, de aceea nu trebuie să îți mai faci griji de nimic.

Horoscop de Rusalii – Balanță

Pe fondul Lunii Pline de luni, se creează oportunități de negociere sau de a discuta posibilitatea legării unor relații de colaborare sau parteneriale. Indicat ar fi totuși să nu semnezi nimic măcar până miercuri. S-ar putea ca unele clauze să nu le fi tratat temeinic și să se dovedească a fi în defavoarea ta. Urmărește să te concentrezi acum pe rafinarea termenilor și abia apoi iscălește-te. Unii încearcă să te păcălească. Ai mai fost în filmul ăsta, așadar, concentrare maximă.

Horoscop de Rusalii – Scorpion

Luna Plină de luni se perfectează tocmai pe axa finanțelor din horoscopul tău general, ceea ce riscă să producă unele probleme de buget pe parcursul zilei. S-ar putea ca pe unele dintre ele să le depășești mai ușor, dar altele să necesite eforturi consistente din partea ta pentru a le face față și a le amortiza în perioada următoare. Nu vei reuși să obții un echilibru, așadar, va fi destul de complicat pentru tine să te redresezi.

Horoscop de Rusalii – Săgetător

Luna Plină de luni poate crea discordie în raport cu unii clienți, colaboratori sau asociați, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de unele tensiuni evidente la serviciu. Ar fi indicat să eviți subiectele de discuție care vă aduc la cuțite sau să faci în așa fel încât să clarifici acele chestiuni care crezi că vă pricinuiesc neplăceri, deși nu ar fi în realitate cazul. La capitolul dragoste, vei avea multe de pătimit. Se pare că partenerul așteaptă unele clarificări importante de la tine.

Horoscop de Rusalii – Capricorn

Efectele Lunii Pline de luni nu ocolesc nici axa muncii, indiciu clar că perioada asta nu se arată a fi una lipsită de evenimente notabile. Vei înregistra progrese remarcabile în cadrul proiectelor pe care ai preferat să le ții departe de ochii lumii, cel puțin deocamdată. Deși fără risc nu există castig, nu te folosi de orice prilej pentru a te face remarcat deoarece acțiunile nu vor fi văzute cu ochi buni, ia pe termen lung poți pierde mult.

Horoscop de Rusalii – Vărsător

Luna Plină de luni creeaza o punte de legatură între casa afacerilor de suflet și a proiectelor personale și cea a planurilor antreprenoriale de grup și a precupărilor pe care le ai în comun cu prietenii sau susținătorii. Este un moment ideal pentru cei care vor să-și transforme hobby-ul în carieră. Astrele vă susțin puternic!

Horoscop de Rusalii – Pești

Luna Plină de luni activează axa responsabilităților din horoscopului general, cu mentiunea că, în ceea ce te priveste, accentul cade pe chestiunile profesionale. Ai mari șanse câștigi bani și să te faci remarcat.

Loading...