Brigitte a copiat-o pe Prodanca! A venit într-o rochie transparentă, cu totul la vedere, la petrecerea de azi-noapte

Brigitte a copiat-o pe Anamaria Prodan la petrecerea cu ștaif care a avut loc azi-noapte. Soția lui Florin Pastramă a ales să vină într-o rochie transparentă, cu totul la vedere. Fostul model a atras toate privirile cu posteriorul său tonifiat, după ce în urmă cu doi ani ea și l-a mărit prin injectarea de grăsime.

Operația estetică a costat-o atunci 4.000 de euro. Vă reamintim că, la finalul lunii trecute, impresara a apărut la aniversarea revistei VIVA într-o ținută prin care s-a văzut tot, mai ales că nu purta lenjerie intimă.

Brigitte, într-o rochie transparentă, cu totul la vedere, la petrecerea de azi-noapte
În vârstă de 42 de ani, Brigitte a bifat noaptea trecută invitațiile primite la două petreceri care au fost organizate în același lor: Marie Claire și Universal Music.

Bruneta și-a făcut apariția la brațul soțului ei, Florin Pastramă, iar ea a strălucit la propriu și la figurat. Fericirea pe care o trăiește acum o face să radieze, iar ținuta sexy și provocatoare a lăsat să se observe aproape tot ce vede partenerul ei de viață în dormitor.

Excentrica vedetă a ales să îmbrace la cele două evenimente mondene o rochie bleumarin închis cu sclipici, sandale argintii, iar părul l-a avut prins într-o coadă de cal. Materialul ținutei era transparent, astfel că invitații s-au delectat cu imagini de senzație.

Cei care s-au apropiat ca să vadă dacă are sau nu lenjerie intimă, au remarcat că Brigitte nu a renunțat la aceasta: bikinii săi erau nude, însă… sutienul pare că lipsește.

“Doar alături de tine mă simt împlinită🤗/Primul eveniment public împreună cu sufletul meu pereche🤗❤️🤗” sunt două dintre mesajele transmise pe rețelele de socializare de soția lui Florin Pastramă.

Când i-au văzut rochie, unii oameni au spus că Brigitte a copiat-o pe Prodanca. Sursa foto: Instagram/Instagram

Loading...