Press "Enter" to skip to content

Așa arătau toți trei când erau împreună, acasă. Acum însă, Valentina Pelinel a organizat o petrcere petrecere fără Cristi Borcea, în cinstea fiului lor, Milan. Băiețelul a împlinit 3 ani și nu mai seamănă DELOC cu tatăl său. Cum arată micuțul acum

Valentina Pelinel are parte și de momente frumoase, în ciuda faptului că soțul său, Cristi Borcea se află încarcerat la penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de cinci ani, dictată de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul privind retrocedările ilegale de terenuri și plaje din Mamaia și Constanța.

Valentina Pelinel a sărbătorit ziua de naștere a fiului său, în absența lui Cristi Borcea
Sâmbătă, 8 iunie 2019, primul copil al Valentinei Pelinel cu fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București a împlinit trei anișori, prilej cu care frumoasa mămică i-a pregătit o petrecere surpriză, chiar dacă fericirea nu poate fi completă, întrucât tatăl său se află la închisoare.

După ce a sărbătorit cum se cuvine, vedeta a ținut să transmită și o urare emoționantă pentru micul său prinț, prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare. „„La multi ani, sufletul meu!!” , a scris blondina pe contul personal de Facebook.

Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit trei ani

Valentina pelinel arată incredibil, la doar două luni după naștere

S-au scurs doar două luni de când Valentina Pelinei a dat naștere celui de-al doilea copil al său cu omul de afaceri Cristian Borcea, iar frumoasa blondină se poate lăuda cu un corp de invidiat. Mereu preocupată de aspectul său fizic, vedeta a avut grijă să se mențină în formă, chiar și în perioada de sarcină, iar pozele postate pe rețelele de socializare sunt grăitoare în acest sens.

Recent, aceasta a a fost fotografiată în timp ce ieșea dintr-un mall din Capitală. Purtând o ținută sport lejeră, Valentina Pelinel a reușit să întoarcă toate privirile domnilor din jur, datorită formelor sale apetisante. În imagini se poate observa că a reușit să scape aproape în totalitate de burtica de graviduță. După o scurtă sesiune de cumpărături,a părăsit respectivul centru comercial, în mașina familiei, la volanul căreia se afla șoferul său personal.

Loading...

Comments are closed.