Cristian Pomohaci, lovitură dată judecătorilor! Cum a reușit fostul preot să scape de proces. Oamenii legii, fără reacție

Unul dintre cei mai controversați români ai momentului a scăpat de întâlnirea cu judecătorii. Cristian Pomohaci era așteptat să răspundă pentru faptele de care este bănuit.

Cristian Pomohaci are din nou probleme de sănătate! Sau cel puţin asta susţine el. Motiv pentru care, pentru a şaptea oară, nu a putut ajunge în faţa judecătorilor.

Interpretul de muzică populară a scăpat de acuzațiile de pedofilie, după ce procurorii care au anchetat cazul au decis că faptele la care se face referire în dosar s-au prescris. Acestea ar fi fost comise în urmă cu mai mult de 10 ani, iar Parchetul General a clasat dosarul.

A câștigat si un proces pe care îl avea cu Poliția Rutieră, după ce inițial a pierdut la fond dosarul în care solicita anularea unei amenzi şi anularea punctelor din cauza cărora îşi putea pierde permisul de conducere.

Interpretul de muzică populară a formulat apel la decizia dată de instanța de fond și a câștigat. „Soluţia pe scurt: Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată, în sensul că admite plângerea contravenţională şi anulează procesul verbal de contravenţie”, este decizia luată de judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița.

Loading...