Press "Enter" to skip to content

Gata, s-a decis! Răzvan Simion spune TOTUL despre tatal Lidiei Buble

Informațiile privind pregătirea pe care Răzvan Simion o face înaintea pasului decisiv sunt date chiar acum. Și toate au venit după ce s-a speculat că relația dintre ei nu e tocmai roz, după ce Lidia Buble a fost la o nuntă în familie, fără Răzvan Simion.

Deranjat de aceste zvonuri, a mărturisit că părinții ei nu l-au cunoscut și nici ea nu-l va duce acasă la ei decât în momentul în care o va cere de soție. ”Nu o să îi cunoască (n.r. pe părinții ei) până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete și șase băieţi. Dacă vă cunosc toţi iubiţii… Așa că până acum nu a cunoscut niciun iubit de-al meu”, a declarat Lidia Buble, zilele trecute, explicând astfel motivul pentru care Răzvan Simion nu a însoțit-o la nunta din familie.

Răzvan Simion o cere pe Lidia Buble în căsătorie. A învățat Biblia

Pe de altă parte a făcut câteva confesiuni.  Răzvan Simion se pregătește intens pentru întâlnirea cu tatăl vedetei, care este pastor penticostal. Răzvan Simion citește des Biblia, si urmareste predicile pastorilor pe telefonul mobil.

Lidia Buble despre Razvan

”L-am prins de foarte multe ori, când nu ştia că sunt în casă sau intra meu tiptil, cum se uita pe telefon la predicile pastorilor de la noi de la biserică. Răzvan ştie Biblia mai bine decât mine. De multe ori îmi răspunde în versete”, a adăugat ea.

Răzvan Simion s-ar pregăti să treacă la religia penticostală pentru a putea face nunta cu Lidia Buble și a fi acceptat de tatăl acesteia.

Comments are closed.