Press "Enter" to skip to content

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, este însărcinată? Ce se întâmplă cu iubita fostului lider PSD

Irina Tănase, iubita fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea și-a mângâiat burtica după ce a ieșit din cabinetul avocatului, Flavia Teodosiu. Acesta a fost însoțită de fiul lui Dragnea, Valentin.

Iubita lui Dragnea, Irina Tănase este însărcinată?

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea are gesturi de graviduță. Zilele trecute a fost surprinsă de cancan.ro în momentul în care părăsea cabinetul de avocatură al Flaviei Teodosiu, cea care îl reprezintă pe fostul lider PSD. Iubita lui Dragnea era însoțită de fiul acestuia, Valentin.

Irina Tănase a purtat o rochie roz pal, cu buline, lungă care îi punea în valoare forma de invidiat și la un moment dat, și-a mângâiat burtica ducând-ne cu gândul la faptul că ar putea avea în pântece un copil. În drumul spre autoturism, Irina a ținut tot timpul mâna stângă pe abdomen. Însă apropiații cuplului demontează speculațiile pe această temă și vin cu argumente.

Chiar dacă ipostazele în care a fost imortalizată iubita cunoscutului politician întăresc zvonurile conform cărora aceasta ar fi însărcinată, apropiații familiei demontează cu tărie toate speculațiile care se fac pe această temă.

Surse apropiate familiei Dragnea ne-au mărturisit că nu cred deloc în varianta unei sarcini. Și asta pentru că, în luna martie, tânăra ar fi fost supusă unei interventii chirurgicale care nu i-ar fi permis, sub nicio formă, acest lucru. Potrivit acestora, tânăra și-ar fi revenit complet abia în luna aprilie, atunci când Liviu Dragnea a acuzat, la rândul lui, probleme medicale. Ceea ce ar exclude, matematic, posibilitatea ca Irina să fie însărcinată.

Cum a reacționat Irina Tănase după condamnarea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase, urmau să se căsătorească. Fostul lider PSD este de câțiva ani într-o relație cu blonda cu 31 de ani mai tânără, el având 56 de ani, iar ea doar 25. Discreți, Liviu Dragnea și Irina Tănase au evitat să vorbească despre relația lor și s-au ferit încă de a început de ochii presei.

Tânăra a fost contactată de mai multe publicații pentru a comenta condamnarea partenerului ei la închisoare, dar ea a refuzat să dea detalii prea multe.

Loading...

Comments are closed.