Press "Enter" to skip to content

Mihai Constantinescu a suferit un al treilea stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu, noi probleme de sănătate! Artistul a suferit recent al treilea stop cardio-respirator. Cunoscutul compozitor este internat la Spitalul Floreasca de mai bine de trei săptămâni, iar familia și apropiații se roagă pentru o minune pentru ca acesta să-și revină.

Mihai Constantinescu se află în continuare la Terapie Intensivă în Spitalul Floreasca din Capitală, iar soția lui îi vizitează zilnic. Simona Secrier își dorește discreție în legătură cu starea de sănătate a soțului ei și în tot acest timp a oferit foarte puține declarații.

Cea care a vorbit mai mult despre evoluția problemelor cântărețului este fosta soție, Mihaela Constantinescu. Ea a făcut de multe ori apeluri pe Facebook, unde le-a cerut oamenilor să se roage pentru însănătoșirea acestuia. Chiar în urmă cu două zile, vedeta a făcut publică o fotografie emoționantă în dreptul căreia a scris:

“Nu suntem singuri niciodată… Întotdeauna suntem cu Dumnezeu 🙏❤️”, iar o internaută i-a lăsat comentariul: “Mihaela… te rog din inimă să nu mă sperii!!! 😭😭😭😢😢😢 Să nu-l deconecteze medicii de la aparate sub nicio formă!!! Offff, Dumnezeule!!! 😭😢😭😢😭”.

Fosta soție nu a răspuns mesajului lăsat de internaută, deși, uneori le răspunde oamenilor. Oricum, toți cei care îl iubesc pe cunoscutul artist nu încetează să se roage pentru sănătatea lui.

“Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inimă și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugaciuni”, a declarat Mihaela Constantinescu, fosta sotie a cântărețului, în cadrul unui interviu oferit săptămâna trecută.

Deși s-a vorbit despre posibila deconectare de la aparate a lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier se opune total acestui lucru. Ea și-a dorit să îl transfere pe soțul ei la o clinică de peste hotare, relatează rtv.ro. Medicii de la mai multe spitale din din Europa au refuzat-o din cauza stării de sănătate a cântărețului. În prezent, el este stabilizat, dar nimeni nu vrea să riște agravarea situației în care se află.

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri și a fost salvat de medici. Din nefericire, medicii sunt rezervați în cazul său.

Loading...

Comments are closed.