Press "Enter" to skip to content

Dureroasa poveste a fostului model, atacata cu acid de iubitul său

Kate Elizh Piper, cunoscută sub numele de Katie Piper, este prezentatoare de televiziune și fost model britanic ce a trăit într-o viață mai mult de cât ar putea suporta un om. Povestea ei de viață incredibilă a inspirat o lume întreagă și continuă să facă acest lucru.

Incredibila poveste a lui Katie Piper, un model atacat cu acid de iubitul său

La mijlocul anilor 2000, Piper era un model aspirant, cu mari șanse de reușită. Dar totul s-a schimbat în anul 2008, când iubitul ei de atunci și un complice al acestuia, au atacat-o cu acid.

Momentul îngrozitor al atacului cu acid asupra lui Katie Piper

Daniel Lynch, un entuziast al artelor marțiale, a cunoscut-o pe Katie prin intermediul rețelelor de socializare. Cei doi s-au cunoscut personal în Reading, unde tânăra lucra. La început Piper era încântată de relație. La două săptămâni de când și-au început idila, cei doi s-au cazat la un hotel, după care au ieșit la cină. La hotel, Lynch a violat-o și bătut-o pe Katie, a amenințat-o că o taie cu o lamă și a strâns-o de gât. Dar el nu s-a oprit aici. A înjunghiat-o de mai multe ori în mâini. După opt ore la hotel, s-au întors la apartamentul lui Katie.

Piper a primit îngrijiri medicale pentru rănile sale, însă nu le-a povestit doctorilor ce s-a întâmplat cu adevărat deoarece îi era teamă de Lynch. Bărbatul a început să o sune insistent pentru a-și cere scuze. Pe 31 martie 2008, la două zile după atacul inițial, Daniel a implorat-o pe Katie să meargă la un internet cafe ca să citească mailurile pe care i le-a trimis. Lynch i-a dat mai multe detalii despre tânără lui Stefan Sylvestre, care a identificat-o pe o stradă. Ascuns sub un hanorac cu glugă, Sylvestre s-a apropiat de Papier, care a crezut că o să îi ceară bani. Dar acesta i-a aruncat cu acid sulfuric pe față.

Bărbații, condamnați pe viață

După puțin timp, Daniel Lynch și Stefan Sylvestre au fost arestați. Lynch a primit două condamnări pe viață și va fi închis minimum 16 ani.

Pe de altă parte, Sylvestre a primit o condamnare pe viață și i s-a spus că trebuie să servească mminimum 12 ani. Totuți, după nouă ani petrecuți în închisoare, bărbatul a aplicat pentru eliberare anticipată, ce i-a fost aprobată anul acesta.

Tratamentul și recuperarea

Imediat după atac, Katie a intrat îîntr-o cafenea, unde a fost chemată de urgență o ambulanță. Piper a suferit arsuri grave, o parte din acid intrându-i în ochi și o altă parte înghițind-o. Chirurgii au îndepărtat complet pielea tinerei, pe care au înlocuit-o cu o piele substitut, Matriderm. Tinerei i-a fost indusă coma timp de 12 zile. În total, ea a suferit 40 de operații pentru tratarea rănilor și a purtat o mască de plastic pentru față timp de 23 de ore pe zi.

Anii de după atac

După o recuperare îndelungată, Katie a reușit să se pună pe picioare și să își refacă viața personală. După mai mulți ani, ea s-a mutat împreună cu noul ei iubit, Richard Sutton.
În octombrie 2013, ea a anunțat că este însărcinată. Piper a născut-o pe Belle Elizabeth în martie 2014, iar în luna decembrie a aceluiaș an s-a logodit cu Richard, cu care s-a și măritat pe 6 noiembrie 2015. În decembrie 2017, cei doi au devenit din nou părinții unei fetițe.

La 10 ani de la teribilul atac, Katie Piper duce o viață normală

Family time: Katie Piper, 32, beamed in a cream coat at the Ideal Home Show with hubby Richard Sutton - as daughter Belle, two, piles on the pressure for another baby

Back to work: On Sunday, the beauty was promoting her book at the Christmas Ideal Home Show at Kensington Olympia in London

 

loading...

Comments are closed.