Mesajul lui Codin Maticiuc, în timpul vizitei Papei Francisc în România. „De ieri…”

„Papa are Instagram . Mă întreb dacă patriarhul nostru, celelalte fețe înalte, consilieri și sfătuitori au înțeles ceva măcar de ieri. Din atitudinea Papei, din gesturile lui. Au înțeles că el știe sa se facă plăcut? Să apropie oamenii și tinerii? Au înțeles ceva din gestul cu cățelul? Și-au luat notițe?

Cat timp va mai plăti Biserica Ortodoxa Română și credința noastră pentru atitudinea căpeteniilor ei? Da, Papa are și Instagram. @franciscus, verified account, logic! A făcut și o postare frumoasă despre vizita de la noi, în mai multe limbi asa cum obișnuiește. De ieri, cel puțin pe mine m-a câștigat de urmăritor”, a scris Codin Maticiuc pe contul de socializare.

Papa Francisc continuă vizita oficială în România, după o primă zi încărcată, în București, încheiată cu o ploaie torențială. Suveranul Pontif a fost astăzi la Șumuleu-Ciuc, unde a oficiat Sfânta Liturghie, în fața a zeci de mii de credincioși. Liderul Bisericii Catolice va ajunge în această după-amiază la Iași, unde va vizita vizita Catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină”.

Loading...