Carmen Iohannis și-a schimbat ținuta la vizita Papei Francisc la Catedrala Mântuirii Neamului. Iata cum s-a îmbrăcat prima doamnă a României

Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a schimbat ținuta la vizita Papei Francisc la Cateedrala Mânturii Neamului. Dacă de dimineață a purtat o rochie de culoare bleu, acum prima doamnă a ales una de culoare mov.

Papa Francisc a ajuns vineri, 31 mai, în România. Suveranul Pontif a fost întâmpinat pe aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis. Soţia preşedintelui a ales pentru această întâlnire istorică o rochie din mătase, de culoare albastru deschis.

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte pentru întâlnirea cu Papa Francisc, care a ajuns în România azi, 31 mai, în jurul orei 11.30, o rochie semnată de designerul Eli Lăslean, creată special pentru această ocazie.

Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie bleu ciel din mătase, cu o croială simplă şi elegantă, până la genunchi. Potrivit designerului care a semnat ţinuta, Prima Doamnă a vrut să transmită un mesaj de seninătate prin intermediul acestei nuanţe.

„Ţinuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment şi am vrut să transmitem, totodată, şi un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanţă rafinată şi serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, uşor, confortabil, cu un croi şi o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în acelaşi timp conferă şi o notă de austeritate. Este o eleganţă discretă ce o şi caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ţinută. Doamna Iohannis şi-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, a declarat Eli Lăslean pentru Click!

Citeste si articolul   Un pacient de 89 de ani, vindecat de coronavirus, la Spitalul din Arad

Carmen iohannis şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi stiletto crem şi o geantă plic în aceeaşi nuanţă.