De câte ori va avea Liviu Dragnea dreptul la vizite intime cu Irina, în penitenciar. Cum arată camera

Liviu Dragnea ar putea primi vizite intime de la partenera lui, Irina Tănase, în Penitenciarul Rahova, însă în anumite condiții.

După aderarea României la Uniunea Europeană, în 2007, sistemul penitenciar a cunoscut schimbări importante, una dintre cele mai importante fiind dreptul la vizite intime.

Un deţinut căsătorit sau care are o relaţie are dreptul la o vizită intimă de două ore, la fiecare trei luni, aceasta având loc într-un spaţiu special amenajat în cadrul complexului de detenţie.

Dacă un deținut se căsătoreşte în timpul denţiei, acesta are dreptul de a folosi camera intimă pentru 48 de ore, echivalentul „lunii de miere”.

Alte condiții impuse pentru acordarea dreptului la vizite intime sunt ca deținutul să nu fie sancţionat disciplinar în ultimele șase luni ale detenției şi ca acesta să participe activ la programe educaționale, de asistență psihologică și asistență socială ori la muncă.

În octombrie 2013, iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a fost angajată la Ministerul Dezvoltării, în funcția de secretar de cabinet, iar opt luni mai târziu a devenit asistenta lfostului șef PSD, potrivit declarației de interese de la acea dată.

Citeste si articolul :   Primele declaratii OFICIALE ale Ministrului Justiţiei, Ana Birchall despre cazul fetiţei din Baia de Aramă

Încă din primele momente petrecute în penitenciar, Liviu Dragnea ar beneficia de condiții de VIP.

În urmă cu ceva timp, fotograful Cosmin Bumbuţ a publicat imagini cu camera intimă de la Penitenciarul Rahova și în alte închisori. El a petrecut patru ani vizitând şi fotografiind camerele intime, amenajate pentru vizitele conjugale, în 35 de penitenciare româneşti, inclusiv centrele pentru detenţia juvenila şi spitalele penitenciare.