Press "Enter" to skip to content

Mulți nu își permit să ducă viața lui, să poarte hainele lui, să conducă mașini de lux, să împartă același pat cu o femeie ca Bianca Drăgușanu. Nu o spunem noi, ci el se laudă! Declarația lui Alex Bodi care probabil îi va enerva pe mulți români: „asta e realitatea! Nu ați reușit nimic, de fapt…”

De curând, Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu.

Recent, Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu. “În urmă cu câteva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart și din păcate șters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje în numele meu sunt false. Cu siguranță, invidia și neputința, durerile de inimă când se uitau pe pagina mea i-au făcut să recurgă la așa ceva!”, a postat Bodi.

Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: „Unde merg eu, voi vedeți la televizor”

„Dar vreau să le transmit ceva: voi vă chinuiți să expuneti o viață falsă pe Instagram, iar viața mea reală e de 1000 de ori mai frumoasă ca cea de pe Instagram! Pentru că eu o trăiesc din plin și o savurez: unde merg eu, voi vedeți la televizor, ce visați voi să conduceţi stă la mine în garaj”, a continuat Alex Bodi.

Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: „Pe voi vă topește curiozitatea!”

E clar că Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu, cu care s-a împăcat recent. “La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână, hainele și stilul le găsiți în reviste! Îmi cer scuze că am fost puțin răutăcios, dar asta e realitatea! Nu ați reușit nimic, de fapt…m-ați ambiționat mai tare și eu o să-mi trăiesc viața în continuare, mai frumos ca înainte, iar pe voi vă topește curiozitatea!”, a încheiat Alex Bodi.

Comments are closed.