Mircea Badea revoltat: Aș da-o jos pe Dăncilă ACUM indiferent cine vine în loc

Mircea Badea a spus că, dacă ar putea, ar pune pe altcineva premier în locul Vioricăi Dăncilă.

Liderul UDMR Kelemen Hunor a anunţat că protocolul de colaborare cu PSD a rămas fără obiect din cauza Guvernului: ”Considerăm atitudinea Guvernului ca fiind inacceptabilă atât din punct de vedere etnic, moral, cât şi politic. Solicităm Guvernului să înlăture construcţiile amplasate ilegal în cimitirul din Valea Uzului şi să demareze cercetările din oficiu privind abuzurile primarului din Dărmăneşti şi ale celorlalţi autori care au contribuit la escaladarea tensiunilor.

Luând toate acestea în considerare, începând de astăzi UDMR nu va susţine nici o iniţiativă sau măsură a Guvernului. Până la soluţionarea situaţiei cimitirului din Valea Uzului, protocolul de colaborare între UDMR şi coaliţia PSD-ALDE rămâne fără obiect”.

Mircea Badea a spus că acest subiect nu este de comentat. În plus, realizatorul TV a declarat că ar schimba-o din funcția de premier pe Viorica Dăncilă.

“UDMR a decis să nu mai susțină PSD – ALDE. Ok, ce este de comentat cu privire la acest lucru? Iei act și atât. Că Guvernul poate să și cadă la un moment dat… da, într-o aritmetică fluidă, depinde și ce se întâmplă și la alegerile europarlamentare. Eu v-am zis că nu am nicio problemă să cadă Guvernul.

Niciuna! Să nu mai fie Dăncilă premier mi se pare chiar bine după ce a girat dileala lui Werner. Aș da-o jos pe Dăncilă acum dacă ar depinde de mine, indiferent cine vine în loc. Fără Dăncilă! Dacă vine Cioloș mă doare în cot. A mai fost Cioloș. Nu am nicio străbatare. Singura mea agendă, ca cetățean banal, este binomul SRI – DNA. Altceva nu mă interesează. Votez pe oricine se declară împotriva SRI – DNA”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Loading...