Rona Hartner, mesaj de ULTIMA ORA! Ce a declarat din Franta, unde duce lupta intensa cu CANCERUL. Fanii se roaga incontinuu:

Artista nu cedeaza si lupta in fiecare zi cu boala necrutatoare, sperand sa isi revina complet.

Rona Hartner continua lupta cu cancerul. In acest moment, artista se afla in Franta, unde urmeaza un tratament intensiv pentru a se recupera. Atunci cand nu este in spital, profita de timp pentru a merge sa se roage, fiind o fire foarte credincioasa.

Astfel a transmis un mesaj induiosator fanilor, spunandu-le cat de incantata este sa se afle in acel loc, la biserica romaneasca greco-catolica, unde se roaga pentru sanatatea ei.

Rona Hartner continua lupta cu cancerul

„Bună ziua, tuturor! Sunt în Paris, sunt la o biserică românească, greco-catolică, care a făcut într-un stil aşa, un loc pentru Fecioara Maria. Este parohia greco-catolică română Sfântul Gheorghe din Paris, un loc care de 70 de ani primeşte credincioşii, greco-catolicii români, şi nu numai, care pe timpul persecuţiei veneau să se reculeagă, să fie un semn al prezenţei româneşti în capitala Franţei” a spus Rona Hartner pe contul ei de socializare.

Rona Hartner are cancer de colon

Rona Hartner a trecut deja prin operatia de extirpare a unei tumori la colon, insa ghinionul nu a trecut, fiindca Rona a ajuns din nou pe masa de operatii pentru a i se monta un cateter sub piele si pentru a se incepe foarte repede primele ședinte de citostatice.

„Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat și a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat și am primit veștile după trei săptămâni și era într-adevăr cancer, era malignă.

CITESTE CONTINUAREA AICI

Loading...