Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”

După ce Silviu Lung i-a omorât soțul în accident auto, asupra Ramonei Nițu și a copiilor săi s-a abătut o serie interminabilă de nenorociri. Acesta este blestemul Lung. Pe 8 ianuarie 2014, Silviu Lung, 57 de ani, aflat la volanul autoturismului său, s-a ciocnit frontal cu mașina cu care circula Constantin Dan Nițu, 41 de ani, suporter al Craiovei.

Nițu a murit instantaneu, iar fostul mare internațional a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare. Trei copii au rămas orfani, iar acasă, în Moțăței (Dolj), o femeie văduvă făcea cunoștință cu rigorile sălilor de judecată. Fără cunoștințe juridice, ea le-a semnat avocaților, în alb, un contract de asistență juridică și o împuternicire, ca să încaseze de la firma de asigurări suma decisă de instanță pentru deces, circa 80.000 de euro.

Deși le-a dat celor doi apărători câte 10.000 de euro, aceștia au intentat proces și au obținut punerea sub sechestru pe un teren și pe casa în care au crescut copiii, solicitând încă 20.000 de euro. ”Dacă poate sta liniștit cu capul pe pernă în sânul familiei lui, îi doresc sănătate lui Silviu Lung. Pedeapsa e mică și, sincer, n-aș fi vrut să-l văd la pușcărie.

Dar a zis că ne ajută cât trăiește el și se face că a uitat”, afirmă văduva celui decedat, care, între timp, a mai născut un băiețel. Când fanul își vede idolul în carne și oase, se lasă cu chiote de bucurie. Pe 8 ianuarie 2014, a fost dureros de diferit.

Fostul mare portar Silviu Lung l-a întâlnit pe Constantin Dan Nițu, 41 de ani, suporter necondiționat al Craiovei Maxima, în cea mai nedorită conjunctură. O ciocnire cu impact frontal devastator, la 160 km/h (vitezele însumate ale mașinilor pe care le conduceau), i-a provocat lui Nițu decesul instantaneu, iar lui Lung i-a adus o condamnare la un an și patru luni de închisoare cu suspendare.

Citeste continuarea AICI

Loading...