Press "Enter" to skip to content

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 – Ce zodii au o karma bună in aceasta săptămână

Se anunță o săptămână creativă, în special pentru Vărsător și Pești. Dacă Berbecii se vor ocupa în special de problemele din familie, Taurii s-ar putea să aibă probleme cu legea. Schimbările se vor simți aproapie pentru fiecare zodie, dar în special Săgetătorul și Racul are parte de mult nou.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BERBEC.

Trebuie să faci ordine în treburile de acasă. Fă tot ce poți ca să ai liniște. Trebuie să faci o prioritate din familie. Timpul petrecut acasă sau în natură oferă acum relaxare și destindere. Te gândești la bani, poate ca urmare a unei investiții proaste sau a unei decizii riscante. Ai grijă cu cheltuielile. Mai bine investește banii în lucruri sau în educație. Săptămâna aceasta ia pe cât posibil cina cu familia. Te gândești la o aptitudine nouă sau perfecționezi una existentă.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 TAUR

S-ar putea să ți se ofere posibilitatea de a călători, poate cu un văr sau cu un frate mai mic în vederea găsirii unei noi oportunități. Poate apărea o complicație la domiciliu, poate o problemă cu legeai sau un dispozitiv electronic din casă care necesită reparații. Comunicarea este crucială acum.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 GEMENI

Deprinde-te o perioadă de timp cu familia, pentru a lua masa împreună. S-ar putea să fi chemat în locații concentrate pe sănătatea lor fizică și emoțională. Evitați să vă dați seama de anxietate. În schimb, fii precaut cu banii și planificarea. Încercați să stabilești un echilibru între ceea ce ai și ceea ce dorești. Te simți dornic să vorbești și să îți împărtășești ideile. Fă-o după o căutare profundă în sufletul tău.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 RAC

Săptămâna aceasta îți va lărgi viziunea asupra existenței tale. Faci noi conexiuni și colaborezi cu ușurință la proiecte. Ești în stare să pui rezoluții pe termen lung și să te ții de ele.

Puterea și hotărârea de a rămâne tu sunt lucruri excelente care îți servesc bine pe multe fronturi, atât personal cât și profesional. Pune pe prim plan relațiile din viața ta – atât noile cunoștințe, cât și prieteniile de lungă durată. Pot fi câștigate perspective mai mari, profunzime și claritate.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 Leu

Schimbarea se pare că este inevitabilă. Nu trebuie să fie neapărat negativă. Evaluarea recentă a muncii arată un scoring strălucitor al eforturilor tale. Poți avea parte de o creștere sau o promovare deoarece ai demonstrat calități clare de conducere. Pentru a te menține la vârf, s-ar putea să fie nevoie să petreci câteva zile în singurătate ca să-ți gândești noua strategie.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 FECIOARĂ

Carisma ta atrage acum atenția prietenilor, bătrânilor și tinerilor. Este momentul ideal pentru crearea de rețele astfel încât să te regăsești într-un nou grup. Venus este în sectorul orizonturilor și drumrilor îndepărtate în această săptămână, încât vei fi dornic de mai multe călătorii și aventuri filosofice.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ

S-ar putea să fii în căutarea unui obiectiv mare, pe măsură ce Marte se mișcă în Casa carierei, sectorul ambiției și a responsabilității. S-ar putea să înțelegeți intuitiv ceea ce doresc ceilalți și acest lucru te poate determina să îți adaptezi munca pentru a răspunde acestor nevoi.

Citeste continuarea AICI

Comments are closed.