Press "Enter" to skip to content

Surpriza colegilor pentru doamna Geta, poliţista înjosită pe Facebook: „Pentru noi e o lecţie”

Colegii doamnei Geta, poliţista înjosită pe Facebook după ce a fost fotografiată în timpul unei misiuni, i-au făcut o surpriză uriaşă femeii în vârstă de 56 de ani. Mii de agenţi şi-a arătat susţinerea pentru ea, povestea devenind virală.

După ce a participat la o misiune în teren, la propria cerere, doamna Geta, o polițistă de la Brigada Rutieră, a devenit ținta unor umilințe greu de imaginat pe Facebook. A fost fotografiată şi poza a ajuns în reţeaua de socializare, unde comentariile au fost teribile.

Colegii poliţistei i-au fpcut o surpriză uriaşă şi i-au organizat o primire minunată la serviciu, la o zi după ce femeia s-a dus pângând la comandant şi a spus că a făcut de ruşine Poliţia Rutieră.

Toţi poliţiştii colegi cu doamna geta au aşteptat-o cu flori şi au aplaudat-o, iar doamna Geta a plâns fericită simţindu-se iubită.

Povestea ei a fost spusă pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne, acolo unde poliţiştii au scris că povestea doamnei Geta e o lecţie pentru toţi agenţii.

Au urmat mii de mesaje de susţinere pentru poliţista cu o carieră de 27 de ani în spate care a trecut prin mari suferinţe pentrua deveni mamă şi care aduce zâmbetul pe buze tutoror, la serviciu.

„A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.

– Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeți în curte. Vă așteaptă cineva!
Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aștepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.

– Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteți să ne salutați ca și până acum!

– Bună dimineața, copii! Aveți nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoționată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire….

– De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!”, se arată într-o postare a MAI pe Facebook.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au prezentat și motivul pentru care polițista de la Brigada Rutieră a Capitalei a ajuns la o astfel de statură fizică.

„Au fost mulți care au denigrat-o și au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie și-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul și i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.

Și mai e ceva de menționat, deși ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeași pasiune și cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă.

Pentru noi, doamna Geta este o lecție.

Pentru voi ce e?”, se arată în postarea MAI.

Comments are closed.