Simona Gherghe, luată la rost de fani din cauza copilului: “Ce mai e normal în ziua de azi?”

Simona Gherghe a fost luată la rost de alte mămici din cauza unor fotografii cu micuțul Vlad care, era așezat în scaunul auto. Femeile nu au apreciat deloc modul în care prezentatoare și-a arătat copilul și au reacționat.

În imagini Simona Gherghe, prezenta primul drum al lui Vlad și le transmitatea fanilor emoțiile prin care a trecut.

”Primul drum al lui Vlad cu mașina a fost de la maternitate, acasă! ?‍♀️ Și nu vă spun câte emoții… Pentru că, atunci când alegi scoica/scaunul auto, nu ai cum să mergi cu nou-născutul să-l probeze. Te uiți după referințele de pe net, te interesezi pe la prieteni, ai grijă să fie și cochet și speri să ai noroc! Am stat cu inima-n gât până am ajuns acasă, având în minte plânsetele Anei, la prima ei călătorie. Ei, în cazul lui Vlad, lucrurile s-au așezat perfect”, este mesajul pe care l-a transmis.

În imagine se vede cum micuțul este ținut în scaunul auto, ceea ce nu a fost o încântare pentru unele mămici. Mai mult decât atât, una dintre ele a și reacționat.

Citeste si articolul :   Fugi de ele sau vei avea probleme! Acestea sunt cele mai prefăcute zodii din 2019! Te vor face să plângi cu lacrimi amare!

„Mai mă lăsați că scrie 0 luni, cum stă copilul în poza sincer nu e deloc bine? chiar nu judecam puțin, un nou născut în șezut ????”.

Simona Gherghe nu a stat pe gânduri și a răspuns: „E foarte interesant cum unele mame de pe net sar la gâtul altora și par mai specialiste decât un producator care face articole de copii de vreo 60 de ani… Dar ca să stați liniștită, copilul nu stă deloc în șezut”.

„Nu sar deloc, dacă dvs. considerați că tot ce e la modă e și bun, cu Dumnezeu înainte. Articolele astea moderne unde se vinde practic numele, că na așa e, pentru bani facem orice, pentru că aveți o influență asupra unora, asta nu înseamnă că e și normal și bun, de fapt ce mai e normal în ziua de azi? Dacă spune un om de la tv ceva, așa e sfânt ??vai vai. Forțați lucrurile”, i-a spus femeia.