Press "Enter" to skip to content

Hotărârea de ultimă oră pe care a luat-o soția cu privire la deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu

Doar rugăciunile îl ajută în aceste momente pe Mihai Constantinescu, susțin chiar cei mai apropiați oameni din viața lui.

Chiar dacă medicii spun că inima artistului și-a recăpătat din funcții, cântărețul nu ar avea activitate cerebrală, iar șansele să-și revină ar fi extrem de mici. În aceste condiții, specialiștii i-ar fi recomandat soției lui, subtil însă, să ia o decizie care pe ea a șocat-o!

Mihai Constantinescu se află în continuare internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Medicii au declarat că, după ce a făcut stop cardio-respirator, acesta a intrat în moarte cerebrală, pentru că a trecut destul de mult timp până a fost resuscitat, iar creierul lui nu a fost oxigenat.

Cu toate acestea, inima artistului ar fi început să-și recapete din funcții, așa cum a susținut fosta lui parteneră de viață, Mihaela Constantinescu: ”Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare.

Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție a cântărețului – n.r.). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat aceasta.

Pe de altă parte, medicii i-ar fi recomandat Simonei Secrier, foarte subtil însă, să semneze deconectarea soțului ei de la aparate, pentru că șansele lui de revenire ar fi aproape inexistente, au declarat surse medicale, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Simona a refuzat vehement acest lucru, susținând că nu va face așa ceva niciodată!

Ba mai mult, soția cântărețului continuă să spere la o minune și s-a rugat pentru asta inclusiv la moaștele Sfântului Nectarie, depuse la mănăstirea Radu Vodă, din București. (Detalii mai multe AICI.)

S-au căsătorit în secret

În septembrie 2017, Mihai Constantinescu şi Simona Secrier au ajuns în faţa altarului şi şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică. Totul, în mare secret.

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, spunea Mihai Constantinescu într-un interviu.

„Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, mai spunea artistul despre actuala sa parteneră de viață.

„Simona reprezintă echilibrul meu sufletesc, liniștea, zahărul, sarea și piperul relației noastre și cel mai important lucru este că amândoi am știut să trecem proba timpului”, o lăuda artistul pe Simona Secrier.

Comments are closed.