Press "Enter" to skip to content

Compozitorul Mihai Alexandru vrea sa il salveze pe Mihai Constantinescu. Ritualul BIZAR propus de el:

Saptamana aceasta este una grea pentru familia lui Mihai Constantinescu, dar si pentru fanii care i-au indragit muzica in acesti ani.

Compozitorul Mihai Alexandru vrea sa il salveze pe Mihai Constantinescu, artistul aflandu-se internat in spital de luni noapte. Acesta a suferit un infarct in somn si sotia lui, Simona, si-a dat seama ca nu mai respira. A sunat de urgenta la 112 si o ambulanta l-a preluat pe artist.

Mihai Constantinescu a fost resuscitat 20 de minute, acasa. Apoi a fost transportat de urgenta la spital unde, peste cateva ore, a mai suferit 2 stop cardio-respiratorii. In total, artistul a avut 3 stop cardio-respiratorii in mai putin de 12 ore. A intrat in coma, dar apoi medicii au reusit sa il trezeasca.

Compozitorul Mihai Alexandru vrea sa il salveze pe Mihai Constantinescu

Starea lui este critica si medicii sunt rezervati. Compozitorul Mihai Alexandru vrea sa il salveze pe Mihai Constantinescu cu ajutorul unui ritual. Artistul care e prieten bun cu ‘Iubiti si cainii vagabonzi’ sustine ca rugaciunea il poate ajuta. Acesta a propus un ritual de 3 zile, cu rugaciuni la miez de noapte.

Ritual bizar propus de compozitorul Mihai Alexandru pentru Mihai Constantinescu

„Dragi prieteni, mă adresez în special celor care sunt în asentimentul meu: vă invit să ne rugăm împreună timp de 3 zile la ora 12 noaptea, cu o candelă aprinsă, pentru sănătatea dragului nostru Mihai Constantinescu, care are mare nevoie de ajutorul nostru. Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Amin!?”, a scris Mihai Alexandru pe Facebook.

loading...

Comments are closed.