Sotia lui Mihai Constantinescu, informatie de ULTIMA ORA. Ce se intampla ACUM cu artistul: ‘Mihai este…’

In acest moment, indragitul artist Mihai Constantinescu este in continuare internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Sotia lui Mihai Constantinescu vine cu vesti noi. Simona Secrier a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca artistul este in continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, fiind stabilizat, tensiunea si pulsul fiind stabile.

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, sotia acestuia, Simona Secrier.

Mihai Constantinescu este numai piele si os

Potrivit Cancan, una dintre persoanele care l-au vizitat la spitat a facut declaratii ingrozitoare, spunand ca indragitul artist este de nerecunoscut, „numai piele si os”.

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat si mai rau dupa ce a suferit al treilea stop cardio-respirator. Vedetele se roaga pentru Mihai Constantinescu: „E o durere extraordinara in suflet”

Citeste si articolul   In acest moment, in Romania sunt 1952 bolnavi de coronavirus, dupa confirmarea a 192 de noi cazuri de infectare.

Al treilea stop cardio-respirator a venit ca un cutremur, fiindca viata artistului este in real pericol, dupa spusele medicilor.

Medicii spitalului Floreasca din Bucuresti au discutat cu familia pentru a se decide daca Mihai Constantinescu va fi sau nu deconectat de la aparate, fiindca sunt sanse mari sa aiba leziuni ireversibile ale creierului.

„Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat (luni dimineaţa), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă.