Un tată văduv s-a îmbrăcat în femeie pentru ‘Ziua Mamei’, la şcoala fiicei sale

Un tată rămas văduv la numai 33 de ani s-a îmbrăcat în femeie pentru a participa la o serbare organizată la şcoala fiicei sale de ‘Ziua Mamei’.

Fiica bărbatului i-a cerut să vină cu ea la serbare şi să îi fie şi mamă pentru o zi.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, în oraşul Goiana din Brazilia, acolo unde Daniel Correa, tatăl văduv în vârstă de 33 de ani, i-a lăsat pe toţi cu gura căscată când a venit la şcoala fiicei sale îmbrăcat în femeie.

Soţia tânărului a murit, în urmă nu cu mult timp, din cauza unor complicaţii ale bolii autoimune Lupus.

Fiica lui Daniel, Luna, în vârstă de 5 ani, l-a rugat pe acesta să îl însoţească la serbare ca şi cum ar fi mama ei, pentru a nu se simţi diferită faţă de ceilalţi colegi din clasă.

Jurnaliştii de la globo.com au precizat că tânărul tată văduv a încercat să îşi convingă fiica să meargă la serbare însoţită de bunică sau de mătuşile ei, însă Luna a insistat ca el să fie cel care trebuie să vină la serbare.

Citeste si articolul :   Sa ne rugam pentru el! Leon, Fiul lui Kamara, se pregătește pentu a patra operație. Anunțul făcut astăzi de cântăreț

“Mi-a cerut cu lacrimi în ochi să fiu mama pentru o zi. Mi-a cerut să-mi vopsesc barba roz și să-mi pun perucă blondă, așa cum era părul soției mele”, a declarat tatăl fetiţei.

Astfel, tânărul tată a mers la şcoala fiicei sale îmbrăcat într-o rochie fără mâncei, purtând o perucă blondă, la fel cum era şi părul soţiei sale şi cu barba vopsită… roz.

Imaginile au impresionat pe toată lumea, inclusiv pe fetiţa de cinci ani care a declarat că se bucură nespus că este la şcoală alături de mama sa.