Mihai Constantinescu, în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat aproximativ 20 minute

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă la spital luni seară, fiind în stare critică, în urma unui stop cardio-respirator, informează Digi24.

Medicii încearcă să îl resusciteze şi nu au dat deocamdată date despre starea sa. Mihai Constantinescu se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca.

Acum două luni, cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, îşi anula toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.

În martie, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Mihai Constantinescu suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În anul 2017, artistul a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.

UPDATE 23.00.

Digi24 precizează că soţia cântărețului l-a găsit pe acesta în casă în stare de inconştienţă, şi a sunat la 112.

Citeste si articolul   Soţia unui cunoscut preot din Bacău a murit după ce s-a aruncat din ambulanţa aflată în mers. „Avea o alcoolemie de se mirau doctorii că nu este în comă“

La domiciliu a venit un echipaj de la Ambulanţă, medicii l-au resuscitat aproximativ 20 minute, i-au readus pulsul şi apoi l-au dus la Spitalul Floreasca.