Liviu Vârciu a fost dator la Nea Mărin cu 50.000 de euro. În urmă cu vreo doi ani, a luat o primă tranșă, apoi i-a mai cerut. Ce s-a întâmplat recent

Banca la care a apelat Liviu Vârciu când a avut nevoie de bani se numește… Nea Mărin. O bancă generoasă, fără dobândă și fără termen-limită de returnare. 50.000 de euro a luat vedeta de televiziune de la coregraful de dansuri populare!

Liviu are o relație specială cu Nea Mărin, aproape una ca între un tată și fiul său. Așa se explică de ce simpaticul coregraf, transformat de emisiunile de la Antena 1 și în vedetă TV, a sărit imediat în ajutorul lui când Liviu s-a plâns că nu are bani să termine casa din Băneasa și s-o amenajeze.

Liviu Vârciu a scăpat de datoria la Nea MărinPentru această casă s-a împrumutat Liviu Vârciu În urmă cu vreo doi ani, Vârciu a luat o primă tranșă, de 30.000 de euro, de la Nea Mărin, fără condiții de returnare și fără dobândă. Bani pe care i-a dat înapoi cu țârâita, când a avut contracte mai serioase. Apoi, i-a mai cerut împrumuturi, diverse sume, totalul ajungând la 50.000 de euro!

Citeste si articolul   Daniela Crudu a fost batuta si de fotbalistul Mihai Costea. Incredibil ce o punea sa filmeze

Citeşte întreaga ştire AICI