Iulia Albu, atac la Cătălin Botezatu! Ce a declarat

Iulia Albu spune tot! Vedeta continuă să fie acidă cu Cătălin Botezatu după declarațiile acestuia în privința discursului ei aspru de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

Ce i-a reproșat aceasta?„Eu stiam de la Razvan clar ca mi-a spus el ca si-ar dori la inmormantare sa fie aplaudat pe ultimul drum si asta am dorit sa fac”, a spus Iulia Albu.
Iulia Albu, atac la adresa lui Cătălin Botezatu

Totul a pornit de la anumite pasaje din discursul Iuliei Albu de la înmormântarea lui Ciobanu care, se pare, nu au fost rostite atent pentru a atinge anumite persoane din anturajul creatorului de modă. Cătălin Botezatu a fost unul dintre aceștia. Designerul s-a simțit vizat atunci când

Iulia Albu a spus că unii „prieteni” au venit la înmormântare doar pentru a bate cuiele mai adânc.

”Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas!

După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic. A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut!”, a declarat Cătălin Botezatu despre situația creată între el și celebra Iulia Albu, conform wowbiz.ro.

Loading...