Press "Enter" to skip to content

Cristina Şişcanu, criticata ca isi bate ‘joc’ de fiica sa! Micuta Petra a primit numai mesaje rautacioase din partea fanilor mamei sale, in ziua in care a implinit 2 anisori

Sărbătoare mare în familia Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu! Cei doi şi-au aniversat fiica. Petra a împlinit doi anişori şi a avut parte de o petrecere pe cinste.

Ţinuta fetiţei a fost comentată intens pe reţelele de socializare. Pentru party, Cristina Şişcanu a ales să îşi îmbrace fiica într-o rochie galbenă, lungă, cu umerii goi.

fiica lui madalin ionescu

Fiica Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu a împlinit 2 ani

Acest lucru a stârnit un val de reacţii răutăcioase la adresa soţiei lui Mădălin Ionescu. Mulţi au criticat-o pe vedetă că a optat pentru o rochie total nepotrivită pentru vârsta Petrei.

familie siscanu si madalin ionescu

‘Rochița e chiar urâtă și nu mi se pare ok pentru doi anișori. Păcat’, ‘Rochița nu este deloc potrivită vârstei fetiței’, ‘Drăguță, dar rochița ba! Pare ciudat în ea! Total nepotrivit unui copil’, ‘La mulți ani, fetiță frumoasă! Păcat că mama ta te-a îmbrăcat în halul ăsta’, ‘Ferească Dumnezeu, ce rochie!’, au fost unele dintre comentariile de pe internet, scrie verdict.ro

Loading...

Comments are closed.