Press "Enter" to skip to content

A luat un bătrân la palme în autobuz, dar s-a trezit cu o ploaie de pumni peste el (Video)

Un incident spectaculos, şi cu un final neaşteptat, s-a petrecut zilele trecute, într-un autobuz din Londra. Un tânăr de până în 30 de ani se ia de un bătrân de peste 60 de ani. Îl ia la palme pe bărbatul mai în vârstă, dar în cele din urmă bătrânul răspunde pe măsură, cu lovituri de pumni care îl fac knock-out pe agresor.

Incidentul a fost filmat de un alt pasager din autobuzul respectiv. La un moment dat, tânărul este auzit cum începe să-l înjure din senin pe bătrân. Se ridică ameninţător şi începe să-şi ia victima la palme.

Bătrânul răspunde atacatorului tânăr cu lovituri de pumni care îl fac knock-out

Conform Metro Online, tânărul a controlat zdravăn începutul disputei. Îl pălmuieşte pe bătrân şi încearcă să-l prindă pe cap, cu intenţia de a-l sugruma.

Dar situaţia se schimbă radical într-o fracţiune de secundă. Bătrânul scapă din prinsoarea agresorului şi dă drumul la o ploaie de lovituri de pumni care îl fac knock-out pe tânăr.

Acesta pare extrem de ameţit în momentul în care bătrânul îşi ia rucsacul şi coboară din autobuz, cel mai probabil pentru a merge spre locul de muncă, strigând la rivalul său „cum e? Te mai crezi un tip mare şi tare acum?„.

Nu se cunoaşte identitatea celor doi bărbaţi. Filmuleţul a fost postat iniţial pe un site de socializare de un alt pasager care susţine că deja se teme să mai ia mijloace de transport în comun până la locul de muncă.

loading...

Comments are closed.