Violențe în Venezuela. Vehicule ale armatei au intrat în mulțime, în Caracas.

Situația este extrem de tensionată în Caracas, capitala Venezuelei. Confruntări violente au loc între manifestanţi susţinători ai opoziţiei venezuelene şi forţele de ordine.

IMAGINI LIVE

Protestatari au atacat vehicule ale armatei în capitala Caracas, unde un blindat a pătruns în mulţime, provocând un număr încă neclar de răniţi. Numărul celor care protestează la Caracas împotriva lui Maduro este, potrivit Reuters, de ordinul zecilor de mii, în capitală având loc concomitent şi o manifestaţie pro-Maduro.

Grupuri de manifestanţi au incendiat un autobuz şi au aruncat cu pietre în soldaţi lângă baza aeriană La Carlota, de unde Juan Guaido a anunţat anterior prin intermediul reţelelor de socializare că a primit sprijinul unor ″soldaţi curajoşi″⁣ şi a iniţiat ″⁣faza finală″⁣ a înlăturării lui Maduro, lansând totodată un apel către populaţie şi armată să-l susţină.

″Acum este momentul ! Cele 24 de state ale ţării au pornit pe acelaşi drum: nu mai există cale de întoarcere. Viitorul este al vostru: poporul şi armata împreună pentru a pune capăt uzurpării″⁣, a scris Guaido într-un apel pe Twitter.

Citeste si articolul :   Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral! Dylan din «Beverly Hills, 90210» se află în comă indusă

În timpul manifestaţiei de la baza La Carlota a avut loc şi o confruntare între soldaţi din cele două tabere, dar incidentul s-a încheiat repede.