Sotul Gabrielei Firea sustine ca medicii i-au gasit acesteia o sarma in organism: De ce a refuzat sa se trateze in strainatate

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a declarat luni seara, la un post de televiziune, ca medicii au gasit in organismul primarului general al Capitalei “o sarma de vreo 3 cm” si ca, in ciuda durerilor pe care le-a avut, sotia sa nu a vrut sa se trateze in strainatate, cu gandul la “ce spune lumea”.

Declaratiile au fost facute intr-o emisiune la Romania TV difuzata in a doua zi de Paste, la care a fost invitata toata familia primarului general.

“In decembrie a avut o interventie chirurgicala de urgenta, in ianuarie inca o interventie chirurgicala unde i s-a gasit o sarma de vreo 3 cm in colon. In martie a avut cea mai importanta interventie chirugicala, care ne-a daramat pe toti, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama ca sunt foarte slab si m-am intors pentru a nu stiu cata oara cu fata la Dumnezeu. Mi-am rugat in regim de urgenta cativa prieteni, carora vreau sa le multumesc.

Citeste si articolul   Monica Tatoiu a fost la un pas de moarte! S-a întâmplat chiar pe patul de spital

In acea noapte au inchiriat un avion sa o ducem la o clinica la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. I-am zis: ‘Gabi, nu exista ce spune lumea. Avem acasa doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai sa mergem.’ Cei mai buni medici gastro erau plecati la un congres. Am vorbit cu un medic sa o sedam. Mi-a zis ca nu avem cum sa plecam cu ea”, a declarat Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, in emisiunea citata, conform imaginilor postate de site-ul stiripesurse.ro.

In timpul emisiunii, sotii Pandele si cei doi copii au ciocnit oua colorate, intre ei, precum si cu moderatorul. “Se pare ca oul rosu invinge”, a spus acesta din urma, aluzie la alegeri si la culoarea traditionala a PSD.Liderul consilierilor PNL, Ciprian Ciucu, a criticat atitudinea Gabrielei Firea, apreciind ca aceasta incearca sa castige astfel capital electoral si sa se disculpe pentru nerealizarile mandatului sau.

Citeste si articolul   Hungry Mom Has No Money After Paying For Son’s Meal. She Breaks When A Teen Approaches

” (…) Asa cum imi provoaca sila invadarea intimitatii, tot asa ma dezgusta si exibarea si mediatizarea vietii private in scopul de a obtine mila si, in consecinta, favorabilitate politica. Plus ca, orice e posibil, poate fi adevarata sau poate fi mincinoasa versiunea sotilor Firea. Au ales sa se exhibe cu faptul ca G. Firea a inghitit o sarma si cica asta e atentat…

Cum ei, din initiativa proprie, au adus chestiunea in spatiul public, retinerea politicoasa asupra acestui subiect este deja caduca. Acum o sa spuna ca nu a putut face ce a promis pentru ca a lipsit bolnava pentru ca o conspiratie i-a dat cumva sarma”, a comentat liberalul pe Facebook.

Îmi repugnă aducerea vieții private în public, chiar dacă vorbim de persoane publice. Despre posibilele afecțiuni ale…

Publicată de Ciprian Ciucu pe Luni, 29 aprilie 2019

Primarul general a disparut de cateva ori din spatiul public, dezvaluind ulterior ca a avut probleme de sanatate, despre care a dat numeroase detalii.