Primele imagini din Capela în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu! Mama creatorului de moda, distrusa de durere

Avem primele imagini de la Cimitirul Progresul din Capitală, la capela în care trupul lui Răzvan Ciobanu este depus.

Trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu a fost depus la Capela Sf. Gheorghe de la Cimitirul Progresul din Capitală. Acolo, la priveghi, celebrul designer este înconjurat doar de familie și cunoscuți, persoane dragi care îl plâng pe designer.

De asemenea, designerul Răzvan Ciobanu este înconjurat de multe flori, printre care garoafe, bujori și crini, dar și lumânări. Familia a interzis presei să intre în capelă pentru a face fotografii sau pentru a-l vizita pe designer. De asemenea, o persoana apropiată păzește oamenii din jur pentru a nu face fotografii.

Încă se fac pregătiri pentru înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu. Trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu va fi înmormântat în cavoul tatălui său făcut în urmă cu trei ani, într-unul dintre compartimentele sale, dezvăluie surse pentru WOWbiz.ro.

Mama sa, Elena Ciobanu, nu se dezlipește nicio secundă de sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului ei, designerul Răzvan Ciobanu. Vizibil sfâșiată de durere, plânge la căpătâiul copilului ei.

Citeste si articolul :   Laura Codruta Kovesi a depus juramantul. Romanca este primul sef al Parchetului European

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi

Răzvan Ciobanu va rămâne în capelă timp de două zile și două nopți, urmând ca joi, la ora prânzului, să fie înmormântat.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a ajuns la capela cimitirului Progresul în jurul orei 18. Familia și un prieten au mers la morga din Constanța și au preluat cosciugul cu trupul neînsuflețit, imediat după autopsie.

Ipoteză în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu

„Mașina în care se afla are cutie automată. În secunda în care ai ridicat piciorul de pe accelerație, coboară în ultima treaptă de viteză și practic pune o frână de motor. Deci ea ca să meargă aproape un kilometru pe câmp, trebuie să fie accelerată ca să rupă 3-4 copaci.

Ca să răspund și la problema dacă nu cumva blocase viteza ca să meargă fără să mai țină piciorul pe accelerație, nu, pentru că el se rătăcise. El a plecat din Mamaia Nord, urma ca la giratoriul de la Năvodari facă stânga spre autostradă. El a făcut la semnul giratoriu la dreapta. Acolo sunt o groază de camere de luat vederi.

Citeste si articolul :   Orasul din Romania unde se circula in autobuz doar stand pe scaun. Si o noua restrictie: interzis gratarelor!

În niciun caz pe un drum necunoscut nu pui pilotul automat și doi la mână, drumul acela e foarte prost. Eu nu știu cu ce viteză a putut să meargă el ca să iasă de pe șosea și să străbată atâta distanță. Nu poți să prinzi o viteză prea mare”, a afirmat jurnalistul de investigaţie Sorin Ovidiu Bălan.