Horoscop 1 Mai 2019. Zodia care va trece printr-o schimbare majoră

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019. Este ziua îndrăgosturilor subite, multe zodii vor simți fluturi în stomac. Taurii au mari șanse de a-și întâlni sufletul pereche.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Berbec

Trebuie să te odihnești pentru ceea ce urmează. Ai planuri mărețe pentru următoarea perioadă și fără o mică pauză nu vei putea face față. De evitat consultațiile, analizele și intervențiile chirurgicale, pentru că sunt șanse de erori dificil de remediat. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine, dar nu forța nota.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Taur

Ai pus ochii pe o persoană atrăgătoare însă nu ai curajul să îți declari dragostea. A venit momentul să îți iei inima în dinți! Fii prudent, tolerant și evită escaladarea conflictelor. Te poți strecura elegant printre discuții, oameni și evenimente.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Gemeni

Este bine să te implici serios în tot ce ține de locul de muncă. Unii îți vor aprecia eforturile și chiar îți vor propune, la momentul potrivit, o funcție importantă sau un proiect deosebit. Energia acestor zile te poate destabiliza emoțional prin controversele care se vor isca parcă din senin.

Citeste si articolul   Zi grea pentru Romania. Anuntul oficial al autoritatilor

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Rac

Prudență și răbdare! Gustul dulce-amar predomină. Segmentul prietenilor și al celor care te susțin în plan profesional se animă foarte mult. Este clar că trebuie să te desprinzi de unii și să te orientezi rapid spre alții.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Leu

Vei fi nevoit să te ocupi de segmentul financiar. Este posibil să-ți pui tot felul de întrebări legate de evenimentele din preajma ta și de oamenii alături de care ești implicat în multe și mărunte. Partenerul de viața va fi sprijinul tău în această perioadă și omul de care vei ține cont în deciziile pe care le vei lua.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Fecioară

Ți se poate reproșa faptul că ești prea ocupat cu planul familial, cu problemele domestice și ai neglijat cumva fie relația de cuplu, fie îndatoririle pe care le ai în cadrul unor acțiuni comune cu alții. Reorientează-ți eforturile spre segmentul partenerial.Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Balanță

O persoană apropiată ție te va ajuta să îți rezolvi niște probleme mai delicate. Relația cu partenerul de viață îți dă ceva de furcă. Se evidențiază nemulțumirile parteneriale, dar apar și soluțiile acestora. Răbdarea ta va fi pusă la încercare de nenumărate ori.

Citeste si articolul   Cristina Topescu, mesaj DUR pentru Rares Bogdan, dupa ce a mers la Antena 3 si l-a complimentat pe Mihai Gadea: "Înghiţi broaşte, dar să...

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Scorpion

Prudență la începutul lunii Mai, întrucât vei fi solicitat mult la serviciu, în detrimentul activităților dragi sufletului tău și a relațiilor cu cei dragi. Viața personală este pe primul loc în această zi. Surprinde-ți persoana iubită!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Săgetător

Sunt șanse bune de dialog constructiv între tine și cei dragi, doar să ai răbdare și încredere să-i asculți. Se conturează o nouă etapă la locul de muncă, poate chiar un nou job. Dacă ești singur, miercuri poate fi ziua ta norocoasă în care vei întâlni pe cineva care îți va atrage atenția.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Capricorn

Există animozități de multă vreme, care acum încep să se dizolve de la sine. Susținătorii din segmentul socio-profesional își vor relua ajutorul față de tine, astfel că te vei bucura de aprecieri și chiar de oferte noi de a te implica în diverse proiecte.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Vărsător

Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții de orice fel. Relațiile cu antutrajul apropiat de solicită din plin, fie prin dialoguri aprinse, fie prin realizarea unor scopuri aparent comune. Este bine să-ți stabilești foarte clar un plan de acțiune.

Citeste si articolul   ULTIMA ORA! Marea actrita,Tamara Buciuceanu-Botez, este la Terapie Intensivă. Care este starea de sănătate

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 1 mai 2019 Pești

Ar fi bine să găsești un echilibru și în limita posibilităților să te ocupi și de relațiile cu ceilalți. ai cam exagerat în ultima vreme cu cariera, iar persoanele iubite se simt neglijate. O mică plimbare de relaxare ți-ar prinde foarte bine. Arată că îi pasă!