Cât de sărac ajunsese Răzvan Ciobanu! Avea datorii și la magazinul de unde cumpăra mancare pentru pisică

Răzvan Ciobanu ajunsese la pământ din punct de vedere financiar. Era în faliment și avea diverse datorii.

În urmă cu ceva timp, răspunzând unor persoane care aruncaseră în el cu vorbe de ocară, Răzvan Ciobanu dezvăluise cât de sărac a ajuns să fie. Într-o postare pe pagina sa de socializare, Răzvan Ciobanu spusese că avea într-adevăr datorii, dar nu foarte mari. Situația era însă extrem de gravă, din moment ce ajunsese să cumpere pe datorie până și mâncare pentru pisica lui.

”Dacă am datorii?! Da,sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am…până atunci lucrurile stau cam asa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aș dori să pot colabora și pe viitor. Ambii comercializează piele naturală. Apoi mai am o datorie “măruntă”,nu neinsemnata catre un petshop de unde obișnuiam să cumpăr hrană si așternut igienic pentru minunata mea Lili (stiti voi, pisica cheală).

Cred că suma datorată nu depăseste 110-117 lei, bani imprumutati (de la oameni de “succes” sau cunoscuti in cercurile mondene, nu stiu sa am) dar este adevarat ca am datorii personale in fata a 3 sau 4 prieteni.

Citeste si articolul   Doi tineri părinţi din Bârlad aşteptaţi la botezul copilului lor, găsiţi inconştienţi în casăIarasi sa nu lasam loc de interpretari, sunt adunati probabil 3000 €. Domnii/doamnele nu ma alearga dupa ei, ne stim de prea multi ani pt a-și imagina ca aș dispărea cu acei bani ai lor. Există și nesăbuinta în ceea ce fac, asa că am și un magazin (care aduce brand-ul meu preferat) și acolo sunt în urmă cu plățile. Așa cum mai am și o prietenă caruia trebuie sa îi inapoiez săptămânal o sumă de bani. Nu îmi iese tot timpul așa cum îmi planific…in rest: ca noi toți, o factură, o chirie, etc dar cel mai important este un om care m-a sprijinit financiar și care m-a înțeles, în perioadele mai putin prolifice(…).

Sigur lista mea ramane deschisa si daca am omis pe cineva (care isi dorea sa fie aici, print-un sms cum ca isi da acordul, sunt pregatit sa imi asum orice)! Razvan Ciobanunu este omul care se da bogat, sunt omul căruia ăi plac obiectele scumpe și care ți le dorește pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui”, scria Răzvan Ciobanu în urmă cu câteva luni.
Răzvan Ciobanu a murit luni dimineață într-un accident rutier. Mașina în care se afla și pe care o condueca cu viteză a ieșit de pe drum, a rulat vreo 800 de metri pe un teren accidentat, s-a răsturnat și apoi s-a oprit în câțiva copaci. Trupul neînsuflețit al lui Rpzvan Ciobanu a fost găsit aruncat ângă mașină. Creatorul fusese la o petrecere în Mamaia, de unde plecase în grabă. Nimeni nu știe ce căuta bărbatul de 43 de ani pe acel drum din zona localității Săcelel din Constanța. Se bănuiește că a greșit drumul spre București.

Citeste si articolul   Probele orale la bacalaureat vor fi echivalate