Când va fi înmormântat Răzvan Ciobanu. Unde își pot lua rămas-bun de la el apropiații designerului

După vestea cumplită care i-a cutremurat, familia și prietenii lui Răzvan Ciobanu s-au adunat și i-au organizat regretatului designer vestimentar ceremonia de adio. Apropiații și admiratorii acestuia își vor putea lua rămas-bun de la creatorul de modă până în ziua de joi, 2 mai, atunci când va fi condus pe ultimul drum.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a luat prin surprindere și a întristat o țară întreagă, având în vedere că designerul vestimentar a plecat dintre noi la doar 43 de ani. Răzvan s-a stins din viață în urma unui accident rutier produs luni, 29 aprilie, în județul Constanța, la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari.

Din cauza vitezei, autoturismul a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci. Se pare că faptul că acesta nu purta centura de siguranță în momentul impactului i-a fost fatal, designerul lovindu-se puternic la cap.

Unde și când va fi înmormântat Răzvan Ciobanu
La o zi de la tragicul accident, în a treia zi de Paște, trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu a fost urcat în dric şi adus la Bucureşti, potrivit Adevarul.

Începând cu seara de 30 aprilie, prietenii, apropiații și admiratorii lui Răzvan își pot lua rămas-bun de la acesta la Capela Sfântul Gheorghe a cimitirului Progresul, strada Eternitatii nr.18, așa cum au anunțat două dintre prietenele bune ale regretatului creator de modă.

Designerul vestimentar va fi înmormântat joi, 2 mai, la Cimitirul Progresul din Bucureşti. „Va fi depus la cimitirul Progresul, la capelă. Cine vrea să aprindă o lumânare şi să aducă o floare va fi priveghi timp de 2 nopţi şi înmormântarea va fi joi”, a declarat Laura Vicol, o prietenă bună de-a creatorului de modă, care a precizat că ora înmormântării nu a fost deocamdată stabilită, conform News.ro

Potrivit preşedintelui Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, Dumitru Coarnă, testele preliminare făcute în cazul designerului Răzvan Ciobanu arată că acesta ar fi consumat droguri. Totuși, acesta a explicat că testele respective nu sunt concludente şi trebuie confirmate de analizele toxicologice care vor fi gata în circa trei săptămâni. Coarnă a precizat, de asemenea, că Răzvan Ciobanu a murit din cauza multiplelor traumatisme interne şi a unei hemoragii craniene puternice, nu din cauza substanțelor interzise.

Loading...