Cu EA s-a vazut Razvan Ciobanu, cu cateva ore inainte de accident: Ai plans pentru mine!

Moartea lui Răzvan Ciobanu a produs un șoc în lumea modei din România. Designerul avea o viață intimă controversată, dar și zeci de prieteni și sute de cunoscuți care acum îi plâng moartea. Participarea lui la emisiunea Bravo, ai Stil a însemnat o evoluție clară în viața concuremtelor, iar multe dintre ele chiar au creat o strânsă legătură cu artistul care astăzi nu mai este printre noi.

Una dintre ultimele persoane care l-au văzut în viață pe Răzvan Ciobanu a fost chiar o fostă concurentă de la emisiunea de la Kanal D. Vă reamintim că Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața luni dimineața, în urma unui grav accident rutier produs în județul Constanța.

Ultima persoană care l-a văzut în viață pe Răzvan Ciobanu

Ultima persoană cu care s-a întâlnit Răzvan Ciobanu, vorbim aici despre persoanele publice, este Iuliana, fosta câștigătoare de la Bravo, ai Stil. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, în care a recunoscut că s-au întâlnit chiar înainte de tragedie.

”A plans pentru mine cand am castigat.. a crezut in mine, m-a sustinut si cel mai important a contribuit la evolutia mea.. ieri ne-am revazut la Sunwaves si mi-a zis ca i a fost dor de mine, ne-am imbratisat si ne-am promis ca iesim cand revenim in Bucuresti.. Nu am cuvinte, te-ai dus mult prea devreme.. Dumnezeu sa te odihneasca in pace..😔😭😭😭❤️”, a scris Iuliana pe pagina sa.

Iuliana de la Bravo, ai stil este ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu în viață

Deși s-a spus că Iuliana Doroftei a fost protejata lui Cătălin Botezatu, se pare că între aceasta și Răzvan Ciobanu a fost o legătură foarte strânsă. După concurs, Iuliana și-a văzut de cariera de model și a excelat în tot ceea ce a urmat.

Răzvan Ciobanu și-a găsit tragicul sfârșit în urma unui cumplit accident rutier, chiar în a doua zi de Paște. Se spune că cei care mor în aceste zile se duc direct în Rai, potrivit tradiției. Cu toate acestea, mulți dintre criticii designerului nu au contenit în a transmite mesaje urâte chiar și după ce acesta s-a stins.

Loading...