Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns în România

O delegaţie a Patriarhiei Române a adus, sâmbătă seară, Sfânta Lumină de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, cu un avion special. Patriarhul Daniel va oferi credincioşilor, la slujba de Înviere, Sfânta Lumină.

Delegaţia a fost condusă de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, cel care a adus Sfânta Lumină de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, cu un avion special.Lumina Sfântă de la Ierusalim este adusă în România de o delegaţie a Patriarhiei Române, cu un avion special. Delegaţia este condusă de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Publicată de Libertatea pe Sâmbătă, 27 aprilie 2019

“Sfânta Lumină va fi oferită la slujba de Înviere (orele 24.00) de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel clerului şi credincioşilor prezenţi la Catedrala Patriarhală”, transmite Patriarhia Română.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi celelalte eparhii ale Patriarhiei Române au fost invitate să trimită delegaţi sâmbătă seară la Aeroportul internaţional „Henri Coandă” din Bucureşti, pentru a primi Sfânta Lumină de la Ierusalim.

Tradiţia Patriarhiei de a aduce în ţară Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost instituită în 2009 de Patriarhul Daniel.Citeste si articolul   Ce e bine să faci de 1 Mai ca să atragi norocul și bunăstarea în casă