Diabolic! O fetiță de 12 ani, violată ani întregi de tatăl și de fratele său, sub privirile mamei

O poveste terifiantă a ieșit la iveală. O fetiță a fost violată de toți membrii familiei sale, cu acordul mamei sale,

O faptă îngrozitoare a ieșit la iveală, după ani de chin. O fetiță, care acum are 12 ani, a fost violată ani la rând de către tatăl său, tatăl vitreg, precum și de către fratele său, toate ororile petrecându-se de față și cu încuviințarea mamei sale.

Victima în vârstă de 12 ani a fost prima dată abuzată pe când avea 3 sau patru ani, iar atacurile sexuale au început la vârsta de patru ani, potrivit anchetatorilor care au fost îngroziți de această poveste.

Tina Tregre, în vârstă de 46 de ani, a stat impasibilă ani întregi și a urmărit cum fiul său, Farrel, în vârstă de 19 ani, partenerul Tilman Carolise, în vârstă de 53 de ani și fostul său soț, Harrington Matherne, în vârstă de 66 de ani, au violat-o pe fetița originară din Louisiana, Statele Unite ale Americii.

Ce făcea sora femeii când aveau loc violurile

Și ca și cum nu era totul destul de șocant, sora femeii a participat de multe ori la aceste abuzuri, fără să intervină.

Atunci când a încercat să scape, femeia ar fi împins-o pe fetiță înapoi în cameră.

Carolise și surorile ar fi abuzat-o pe fetiță până acum doi ani, când a ieșit la iveală fapta îngrozitoare. Micuța le-a spus anchetatorilor că toți bărbații o violau în aceeași zi, iar fratele său obișnuia să își ceară scuze.

În afară de a fi violată, victima a fost bătută, înfometată, tăiată și legată de un copac, apoi obligată să doarmă în cușca unor câini.
Pe 4 aprilie, toți cei implicați în acest caz au fost arestați, iar acum sunt închiși în Centrul de Corecție Jefferson Parish, unde își așteaptă procesul. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să stea pentru tot restul vieții închiși.

Loading...