Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun de ce ești dependent!

Oamenii au dependențe în funcție de zodii, cel puțin asta susțin unii astrologi, motiv pentru care îți propunem să descoperi de ce ”depinzi” ca să funcționezi la cote maxime.

Berbec – Cafea

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt mereu active și muncesc mult, de dimineața până seara, așa că au nevoie de multă cafea pentru a rezista pe tot parcursul zilei.

Taur – Mâncare

Acești nativi au apetitul de mărimea unui elefant, motiv pentru care sunt gurmanzi. Așadar, data viitoare când ieși la ”date” cu cineva și observi că e mai atras de mâncare decât de tine, sigur e un Taur.

Gemeni – țigări

Adoră să fumeze atunci când ies în oraș cu prieteni, când petrec timp singuri, așa că nu vor renunța prea curând la acest viciu.

Rac – analgezice

Sunt persoane sensibile și nu suportă să se confrunte cu dureri, motiv pentru care vor apela întotdeauna la analgezice.

Leu – cumpărături

Citeste si articolul   ULTIMA ORA! Klaus Iohannis: „Nu suntem in faza de a face un plan de relaxare”

Faptul că sunt persoane egocentriste nu este niciun secret pentru nimeni, însă acestea obișnuiesc să se distreze cheltuind bani la cumpărături.

Fecioară – relații toxice

Orice ar face, acești nativi se îndrăgostesc mereu de persoanele nepotrivite și ajung să fie dezamăgiți și să sufere teribil, pentru că dragostea nu le este împărtășită.

Balanță – social media

Sunt mereu active pe rețelele de socializare și sunt înnebunite să adune cât mai multe aprecieri și comentarii, motiv pentru care niciodată nu se dezlipsesc de telefon. Aceste persoane n-ar suporta să stea fără internet nici măcar o zi.

Scorpion – Intimitate

Persoanele născute în această zodie sunt cunoscute a fi misterioase, motiv pentru care au nevoie acută de intimitate, pentru a se bucura din plin de clipele petrecute alături de parteneri.

Săgetător – Aventură

Sunt firi aventuroase, așa că niciodată nu vor spune nu unei provocări. Le plac întotdeauna plimbările lungi, dar și călătoriile spontane.

Citeste si articolul   PRIMA ZI DE ŞCOALĂ aduce o ZI LIBERĂ! Cine scapă de muncă pe 9 septembrie

Capricorn – muncă

Sunt preocupați de carieră, așa că se dedică trup și suflet jobului pe care-l au. Deseori uită de ei și renunță la timpul liber pe care-l au pentru a-și îndeplini dorințele pe plan profesional.

Vărsător – jocuri video / cărți

Acești nativi se pierd în fanteziile lor și deseori ajung să evadeze din cotidian cu ajutorul cărților sau chiar a jocurilor video.

Pești – Romantism

Persoanele născute sub semnul Pești sunt firi sensibile, iubesc cu pasiune, iar romantismul nu lipsește din poveștile lor de dragoste.