Cele TREI ZODII care își găsesc marea iubire până la Paște. Vor avea un Paște fierbinte!

Paștele se apropie, iar asta înseamnă că ne gândim deja la pregătirile aferente: curățenie generală, cumpărături, cadouri. Trei zodii vor fi mai norocoase însă: își vor găsi marea iubire de Paște. Crezi că te numeri printre acești nativi?

Zodiile care vor avea un Paște… fierbinte!

Rac

Indiferent de locul în care te va prinde Paștele, asigură-te că rămâi deschisă la orice propunere romantică. Dacă nu mai credeai în șansele de a te îndrăgosti cu adevărat sau de a petrece un Paște fierbinte, ei bine, astrologii îți spun că te-ai înșelat! Fie că este vorba despre acel prieten cu care nu te-ai fi văzut împreună niciodată sau de o persoană nouă care apare în viața ta, Paștele din 2018 îți va aduce dragostea vieții tale.

Balanță

Tot timpul pe care l-ai petrecut în singurătate te-a învățat că, înainte să începi o relație, trebuie să fii pregătită. Chiar dacă nu crezi în cai verzi pe pereți, vorba poetului, se pare că în acest an de Paște vei avea parte de o surpriză plăcută. Iepurașul îți va aduce o persoană nouă în viața ta, care îți va schimba complet complet viața. Această întâlnire poate avea loc la biserică sau chiar la masa de Paște pe care o vei lua cu prietenii în oraș.

Citeste si articolul   Rezultatele Loto 6 din 49 de astăzi. Care sunt numerele norocoase

Pești

Gata cu ghinionul în dragoste. Te numeri printre zodiile care își găsesc marea iubire până la Paște. Relația pe care o vei începe în acest an de Paște poate fi o dragoste pe viață, dacă îți deschizi inima. Ai șanse să trăiești un Paște fierbinte, ca-n filme. Zodiile care își găsesc marea iubire până la Paște trebuie să fie deschise la aceste ocazii unice și și să profite de moment.