Press "Enter" to skip to content

Astrologul Camelia Pătrășcanu, despre cum obții ceea ce îți dorești: „Cei care înving sunt cei care respectă niște reguli”

Astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit despre legea atracției, dar și despre faptul că ceea ce se întâmplă în viața cuiva, se întâmplă pentru că e atras de persoana respectivă.

„Atragem și bine, și rău, de multe ori se spunea că dacă atragi o persoană pe care nu o placi, te întrebi de ce. Atragem oameni care ne confruntă și care sunt în opoziție cu tipul nostru de a fi. Interesant este că pachetul mental-emoțional poate să atragă și oameni care sunt mai buni ca noi, dar și persoane care ne contrazic, ne atacă. Stai să te întrebi de multe ori, dacă e ceva în neordine cu tine.

De multe ori, privitorii de pe margine spun că și-a atras pentru că așa este el. Tot ceea ce suntem noi, atrage oameni care ne susțin, dar putem atrage și oameni care ne fac rău. Trebuie să gestionăm lucrurile acestea. Este clar că ceva din noi atrage acele situații. Este pentru a ne confrunta cu trăsăturile din noi. Cei care înving sunt cei care respectă niște reguli”, a spus Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Comments are closed.